נעליים לטרקים של VASQUE
-
שלום,
בחיפושי אחרי נעליים לטיולים(יודע שצריך למדוד שניים שלושה זוגות) נתקלתי בנעלי Summit GTX ו- ST. ELIAS GTX . מישהו מכיר? למישהו יש ניסיון ויודע מה עדיף. הייעוד הוא טרקים בניו זילנד, נפאל ובהמשך שביל ישראל.
תודה
-
נעליים לטרקים של VASQUEאני אישית מעדיף את ה St. Elias , קצת פחות מאסיבי ויותר ידידותי. גם דגם יותר נפןץ עם ביקורות מאוד מאוד חיוביות.
-
נעליים לטרקים של VASQUEאם אתה בנאדם לא גדול במיוחד (סביב ה80-90 ק"ג) הייתי הולך על הסיינט אליאס
אם אתה מעל ובהתחשב בעובדה שבטרקים בניו זילנד גם סוחבים על הגב אוכל ציוד חם ולפעמים גם אוהל, הייתי מעדיף משהו עם בולם מסיבי יותר וסוליה עבה וקשיחה יותר, לדוגמא SUMMIT שהזכרת או נעליים אחרות בקטגוריה.
-
נעליים לטרקים של VASQUEאיך הן בהשוואה ל-GARMONT BALTI? הן זולות יותר אבל אם מדובר בהבדל משמעותי אני מוכן להשקיע.
-
נעליים לטרקים של VASQUEהבלטי דגם מצויין, ממש סוס עבודה. אבל כבר יש דגמים טובים ממנו וקלים ממנו, שוב אין ברירה ללכת לכמה חנויות לראות מה המבחר ומה מתאים...
-
נעליים לטרקים של VASQUEהבעיה ששלדג לא מביאים לארץ דגמים אחרים של גרמונט ל- backpacking אלא רק ל- hiking. לפחות זה מה שמופיע באתר שלהם. הם לא מביאים בכלל דגמים חדשים, אין לי מושג למה.
-
נעליים לטרקים של VASQUEבסדר, לא חסרות נעליים בארץ, אסולו, סקרפה, לואה, סלוואה, מאמוט, זמברלן, טרזטה ועוד ועוד..... לא צריך להיות נעולים על חברה או דגם ספציפיים.... ובנוגע להגדרות- backpacking/hiking/trekking .... פחות משנה, צריך לראות למה יש סוליה טובה, אחיזה טובה ושהוא נוח.
-
נעליים לטרקים של VASQUEאוקיי, תודה