איפה מומלץ לישון בפראג?
-
מחיפוש באינטרנט הצלחתי רק להתבלבל...
איפה מומלץ לישון בפראג?
כדי להיות קרובים למקומות החשובים, וכדי שיהיה לאן לצאת בלילה.
תודה לעוזרים!
-
איפה מומלץ לישון בפראג?לדעתי, כל מקום במרחק הליכה סביר מגשר קרל יחסוך נסיעות . אם אתם רוצים לחרוש את העיר ברגל גם ביום אז כמה שיותר קרוב.
אנחנו מצאנו חדר בעלית גג ב Rezidence Dvorak שהנוף מחלונותיה היה שווה את הטיפוס והירידה . יש שם מטבח דמי . אין בו מים זורמים . גבוהים כמונו צריכים קצת להזהר במקלחת/אמבטיה. מי ששמן שלא ינסה..
המדרגות די תלולות.
איך ההרגשה בחדרים האחרים ב2 הקומות הנמוכות יותר?.
כשמתרחקים מהעיר העתיקה צריך תחבורה ציבורית.
-
איפה מומלץ לישון בפראג?כדאי סמוך לעיר העתיקה, להיות במרחק הליכה קצרה מרוב האתרים שבמרכז.
מלון איביס למשל.. ממוקם מעולה! רבים מהכותבים בפורום שהו בו בשנים האחרונות.
אנחנו בחרנו במלון לידו, K+K, גם ליד תחנת המטרו "נמסטי רפובלקי"
ליד קניון פלאדיום, הליכה קצרה למגדל השעון, לרובע היהודי, לשד' ואצלב ועוד...
-
איפה מומלץ לישון בפראג?מומלץ להשתכן במלון קרוב לעיר העתיקה. ממליצה על מלון מדהים 5 דקות מהשעון האסטרונומי
-
איפה מומלץ לישון בפראג?לנתי בזוג במלון שלי ציינה K+K CENTRAL
מומלץ ביותר וקרוב מאוד לכל מקום.
עם המשפחה לנו ב GRANDIOR שהוא יותר מרוחק אך
עם תחבורה ציבורית אין בעיה כלל.
אני הייתי בוחרת במלון באיזור פראג 1
תבלו, ענת
-
איפה מומלץ לישון בפראג?לפני כמה חודשים ישנו במלון הזה:
http://www.booking.com/hotel/cz/residence-leon-d-oro.html
מיקום מעולה ברחוב שקט ממש קרוב לכיכר העיר העתיקה.
חדרים גדולים, ארוחת בוקר טובה, מחיר סביר בהחלט.
מומלץ.
-
איפה מומלץ לישון בפראג?האזור של כיכר העירייה בעיר העתיקה זהו ללא ספק האזור האטרקטיבי ביותר, אולם זהו גם האזור הכי יקר בפראג. אפשר להתרחק לכיוון כיכר רפובליקה כפי שהמליצו ועדין לשמור על אטרקטיביות.
לנו במלון איביס אולד טאון, לשים לב כי יש עוד בתי מלון מרשת איביס, המיקום היה מושלם, נושק לעיר העתיקה ולאטרקציות מחד והמחירים סבירים מאידך.
ואם רוצים לחסוך יותר אפשר לקחת לינה ברחובות שסביג "פראג 1" תוך שמירה על מורו או חשמלית שיהיו קרובים למלון.
-
איפה מומלץ לישון בפראג?אנחנו שהינו במלון באמצע כיכר ואצלב רמדה סיטי סנטר ברמת 4 כוכבים עם ארוחת בוקר מצויינת, המלון מצויין שירות מעולה במחיר זול! הגענו לעיר העתיקה והרובע היהודי ברגל! תחנת מטרו קרובה זו תחנת המוזיאון או מוסטק , כמו כן ליד המלון יש החשמלית. ממליצה בחום