חזרנו מפריז+
-
כשרון הכתיבה שלי לוקה בחסר אבל אני אשתדל
יצאנו ב-29 לפריז חמישה ימים במזג אויר סגרירי אבל מדהים
נחתנו בשש בבוקר אסף אותנו מהשדה בחור של עובדיה הסעות (מומלץ)
הגענו למלון נובוטל GARE DE LYON מומלץ יותר מבחום, חדר מרווח ונח משופץ
אחלה אזור אין הומלסים יותר מהרגיל בריכה מחוממת לילדים, חמישה ימים של שיטוטים בלתי פוסקים - נישנושים בכל מעדניה אםפשרית בגט בכל בולנגרי, בבוקר היינו קונים בגט עם פילדלפיה וקפה בסטארבאקס צהרים מסעדה שווה והשאר נישנושים
לא יקר כמו שעושים מהעיר הזאת גם הבנות נהנו מהמותגים המוכרים
משם 4 ימים לעמק הלואר נחמד לא יותר מזה עיירות נחמדות שוב שווקים 2 טירות היה מזג אויר קצת קר אז אולי זה הרס
משם 3 לילות לדירה מדהימה בדיסני שביום האחרון התבשרנו ש......הטיסה שלנו בוטלה בגלל שביתה של פקחי אייר פראנס היתה קצת היסטריה מצידי ולחץ כי יאללה הביתה מיצינו אבל הארכנו את הרכב בעזרתו של הסוכן המדהים שלנו עמי אלמוג ומצאנו מלון מפנק לילדים בדיסני סירקס משהו וסיימנו את הטיול בחיוך
כל שאלה תענה בשמחה תודה לכל הממליצים כאן גם לכל אלה שחפרתי להם בפרטי עזרתם מאוד תודה תודה
-
חזרנו מפריז+שרון - אשמח ליותר פרטים, איפה הייתם עם ילדים בעיר, מה הם אהבו, האם נכנסתם למוזאון כלשהו?
איך היה בדיסני, מאיפה רכשתם כרטיסים או שזאת הייתה עסקת חבילה עם מלון?
בני כמה ילדים?
הסעות עובדיה - זה עסק, יכול לבוא נהג שלו? מה עלויות?
-
חזרנו מפריז+היו לי כמה תוכניות למוזיאונים גם לפארק המדע בסוף לא הספקנו
הכל עשינו רגלי והבנות נהנו מעצם השיטוט מגדל אייפל הלובר וסביבתו
גני לוכסמבורג
ועוד מקומות שהגענו אליהם סתם מעצם ההסתובבות.הזוג שהצטרף אלינו היה במוזיאון השעווה ולא נרשמה התלהבות
עובדיה הסעות-יש לו אתר עלה לנו לשבע איש ותינוק 80 יורו מהשדה לפריז
ביורודיסני השכרנו דירה 3 לילות (2 לילות נוספים שנתקענו בגלל שביתה היינו במלון ולפי דעתי עדיף מלון)
הבנות שלי בגילאי 6,10,12 וקניתי בארץ כרטיסים לשני פארקים לשלושה ימים וביום השלישי הם כבר לא רצו ללכת, עומסים מטורפים הרבה מתקנים שלא עובדים לסרוגין ולפי דעתי הפארק מיועד לעד גיל 8 ממש לקטנטנים
-
חזרנו מפריז+תודה