טיסה לילוסטון
-
שלום,
מישהו יודע מה הדרך (טיסה) הכי קרובה שמגיע לילוסטון לא משנה איזה אזור בפארק רק שיהיה כמה שיותר קרוב, גם טיסה ואוטובוס או רכבת יהיה טוב.
תודה רבה.
-
טיסה לילוסטוןיש טיסות לגקסון חפש jackson hole wyoming הטיסות הללו מאוד יקרות ויוצאות רק ממעט שדות תעופה ככה שדורש לפחות קונקשן אחד מערים מרכזיות . אני ויתרתי והעדפתי לטוס לסולט לייק סיטי ומשם לנסוע לגקסון ברכב נסיעה לא קצרה כלל
-
טיסה לילוסטוןGetting Here by Plane
Commercial airlines serve the following airports near Yellowstone National Park all year: Cody and Jackson, WY; Bozeman and Billings, MT, and Idaho Falls, ID. The West Yellowstone, MT airport is serviced from June to early September from Salt Lake City, UT.המרחקים נעים בין 55 מייל מ Cody או מ Jackson, עד 80 מייל מ bozeman ו-130 מייל מ Billings.
Salt Lake City הרבה יותר רחוקה כמובן.
עכשיו נותר 'רק' לבדוק ולהשוות זמינות ומחירים...
-
טיסה לילוסטוןו....צריך לקחת בחשבון שמכל אחד מהמקומות הללו צריך גם לשכור רכב על מנת להגיע לפארק, בדרך כלל מחיר השכרת רכב בעיירות קטנות כאלו הוא יותר יקר מאשר בערים גדולות.
-
טיסה לילוסטוןבנוסף, שכירויות הרכב ברוב הלוקיישנים האלו מוגבלות. כלומר, חייבים להחזיר את הרכב לאותה סוכנות ואי אפשר לנסוע למקום אחר אחר כך.
אם הכוונה היא לטייל ללא רכב, אני מציעה לשקול טיול מאורגן. אם הכוונה היא לטייל עם רכב, עדיף לטעמי לטוס לדנבר או סולט לייק ולבנות טיול שלם רכוב שיעבור בעוד אתרים.
-
טיסה לילוסטוןגם אני מתוכננת לבקר בספטמבר , מסיאטל יש טיסות באייר אלסקה עם קונקשיין בסולט לייק סיטי לקודי בוויומינג - המחיר כ- 513 דולר הלוך חזור. כנראה שזו האפשרות היחידה ,
-
טיסה לילוסטוןהאופציה הזולה - salt lake
האופציה הקרובה ביותר אבל היקרה - Jackson (JAC)