דוח מהירות בקליפורניה
-
נעצרתי ע''י HIGHWYA PATROL בכביש 1, על מהירות של כ-40 מייל מעל המותר. השוטר נתן דוח, סוג של הזמנה למשפט, ללא סכום ואמר שישלחו לי משהו בדואר.... מישהו יודע איך זה עובד ? על איזה סכומים מדובר בקליפורניה ? להתייחס לזה ברצינות או להתעלם ? -
דוח מהירות בקליפורניה:Reאם תתעלם. תשכח להכנס שנית לארה''ב. ארצות הברית זה לא ישראל, שם אין חוכמות. -
דוח מהירות בקליפורניה:Reאם תתעלם, תשכח להכנס שוב לארצות הברית. ארצות הברית זה לא ישראל. -
דוח מהירות בקליפורניה:Reהי, אני ובעלי נסענו בניו המפשייר וקיבלנו דו''ח מהירות. השוטר ויתר על הזמנה למשפט מכיון שהבין שאנו תיירים ולכן חייב אותנו ב- 200$ שיש לשלוח על פי פרטים מצורפים בדו''ח.דרך אגב, בית משפט היה כונס אותנו ב-350$ על פי דבריו. מבברור והתייעצות שעשינו עם משפחת -
דוח מהירות בקליפורניה:Rewell, dont forget that the fine is getting interest, and basically doubleing itself every few months... after that you will not be able to get new lisence, not going to be able to get your inspection sticker on the car, and get arr -
כתייר ועם רשיון ישראלי -
כתייר ועם רשיון ישראלי:Reגם אני כתייר עם רישיון ישראלי בינלאומי שהוצאתי בממסי, קבלתי דו''ח על מהירות גבוהה בקליפורניה, בעודי נוסע ברכב שכור. הוזמנתי בדו''ח עצמו למשפט שלא יכולתי להגיע אליו כי כבר חזרתי לארץ. הם הצליחו לאתר את כתובתי המדוייקת! בארץ (יש לי כתובת מסובכת וישראלים לא -
דוח מהירות בקליפורניה:Reממליץ לך לברר במהירות בשגרירות ארה''ב. אם לא תתיחס בהתאם לנוהלים בארצות הברית יש סיכוי גבוהה מאד שלא יתנו לך יותר בחיים להכנס לארצות הברית. שם זה לא ישראל.ראה הוזהרת.