טיסה או נסיעה לוושינגטון
-
שלום לכולם! התכנון המקורי שלנו כמשפחה (חמישה) היה לנסוע מניו יורק לוושינגטון ביום אחד כאשר בדרך מבקרים את הרשי ואמיש. שהייה בוושינגטון יומיים (יום אחד מלא). אחרי שראיתי שאמיש והרשי לא הכי מומלצים באתר שוקלת כבר לטוס ישירות לוושינגטון ובלי הלחץ של הנסיעה. השכרת הרכב ודלק למיני ואן ודלק אמור לעלות יותר מ $600-700$.
האם לוותר על אזור פנסילבניה או בכל זאת לנסוע את הנסיעה ולהגיע בלילה לוושינגטון?
תודה, נעמה
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןנראה לי יקר השכרת רכב בכ 600-700 דולר לכשלושה-ארבעה ימים.
אם אתם לוקחים מיניואן כנראה שאתם הרבה אנשים.
אני לא חושב שטיסות ומונית משדה התעופה יעלו פחות מהרכב.
בוושינגטון עצמה אין צורך ברכב, אבל לא תוכלו לנצל את הרכב לקניות בדרך וכו..
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןאוטובוס.
זה ממש לא הקווים המיוזעים של אגד/דן וכלכלית יוצא הכי זול.
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןהרכב המשפחה לא ברור (גילאי הילדים?) ולכן גם רמת "ההפסד"
לדעתי, האיימיש והרשי (אולי) נחמדים, אך לא מצדיקים מאמץ מיוחד.
עצתי:
- צאו מניו יורק אחה"צ המאוחר ואילך.
- סעו כ 2-3 שעות לכיוון וושינגטון ולונו במקום קרוב אך לפני הכניסה לוושינגטון.
- כנסו לעיר מוקדם, לפני העומס. אחסנו הציוד במלון הבא. החזירו הרכב ועלו על תחבורה ציבורית, ישר למול - שדרת המוזיאונים.
בכך תרוויחו הרבה דברים:
- היום הראשון בוושינגטון, מלא.
- הוזלת מחיר הלינה ללילה (בחוץ זול יותר מניו יורק / וושינגטון)
- לא תשלמו עלויות+זמן טיסה לחמישה.
- תוכלו לצאת מאוחר מנ.י. , אחרי שעות העומס כי לא תעשו את כל הנסיעה רצוף.
- לפני כשלוש שנים שכרתי רכב ל 24 שעות מוושינגטון לניו יורק (אימפלה) . העלות היתה פחות מ 100$. הדלק כעת זול, כ 3$ לגלון. לא יעלה יותר מ 60-80$
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןאני לוקחת בניו יורק ומחזירה בוושינגטון אז יש קנס של 150$. אנחנו 5. אני יודעת שאין צורך ברכב בוושינגטון והוא ישאר בחניה עד שנצטרך לשדה"ת לטוס לאורלנדו. לא מתכננים קניות באזור וושינגטון.
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןמיניואן ליום בניו יורק צריך לעלות 100-150 דולר.
דלק + אגרה 50-100 דולר (יש דילים שכוללים מיכל דלק ראשון חינם)
אולי עוד 20-30 דולר על שכירת כסאות בטיחות אם צריך
אז גם אם דמי ההחזר הם 150 דולר זה מוגבל ל400 דולר להכל ביחד. ממש לא 600.
וגם - בדקתם בכמה חברות השכרה? כי אני מניח שיש חברות שלא גובות כזה סכום גבוה אם בכלל.
אני יודע שלמשל אוויס בזמנו לא גבו דמי החזר בין שדות תעופה של וושינגטון וניו יורק. ברור שזה מוסיף זמן (וצריך להעריך עלויות) אבל אפשר אולי לשכור בלה גווארדיה ולהחזיר ברונלד רייגן.
לגבי אפשרויות שהן לא רכב שכור או בכלל - צריך לזכור שצריך להגיע לתחנת הרכבת/אוטובוס/שדה עם כל הציוד וחזרה ללון בוושינגטון. אם מדובר על אוטובוס או רכבת אז אתם גם סוחבים לבד את הציוד עד הרכבת ובתוכה.
אז התשובה תלויה בהרכב האנושי, הציוד, ומקומות הלינה. אם מקומות הלינה מרכזיים, יש מעט ציוד והילדים גודלים ועוזרים לסחוב - רכבת או אוטובוס יהיו נוחים. אם מדובר על ילדים קטנים - אוטובוס עשוי להיות לא נוח ו/או לא בטיחותי, ושתי האפשרויות בעייתיות בשינוע.
אם מקום הלינה לא מרכזי אז ההגעה לתחנה דורשת מונית (כסף) או מסובכת.
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןתודה על ההמלצה.
העלתה עוד אפשרות שאם אוותר על הרשי אז נגיע מוקדם לוושינגטון וכך אוכל להחזיר כבר באותו יום את הרכב. אנחנו הורים +3 מתבגרים .לכן חשבתי על מיני ואן כי לנסוע 6 שעות חייבים נוחות. אם זה רק שעתיים אפשר אולי להסתדר עם PREMIUM. כך גם נוזיל את עלות הרכב.
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןלא הייתי שוכר פחות ממיניואן. צריך גם מקום לציוד והכל. נדמה לי שכבר דיברנו כל זה לא?
ההצעה של דורבן יכולה להיות מעניינת.
אבל כדי להיות רציניים יותר בואו נבין יותר מה התוכנית שלכם.
כי אפשר למשל להציע לעשות טיול בדרך מניו יורק לוושינגטון. אפשר טיול של יום שלם, אפשר טיול של יומיים ואפשר יותר. אבל זה תלוי מה אופי הטיול הכולל שלכם.
אפשר למשל לעצור בפילדלפיה ל 3-6 שעות, ואפשר גם ליומיים.
הרשי ואיימי אולי פחות מומלצים למתבגרים, אבל אולי בסיס צבאי או אוניית מערכה? אולי גני לונגווד היפים? אולי משהו אחר?
אולי לעצור לדרך לשופינג? נדמה לי שהזכרתם את ה-4 ביולי איפהשהו בשרשורים קודמים. זה אומר סיילים
כל זה תלוי בפרק הזמן שעומד לרשותכם.
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןהיי,
אם התוכנית היא לנסוע ישירות מניו יורק לוושינגטון, חוזר וממליץ על נסיעה באוטובוס, כפוף, כמובן, למקומות הלינה שלכם בניו יורק ובוושינגטון.
100-150 דולר סגרתם את הנסיעה לכולכם, אוטובוסים ממוזגים, לרוב עם אינטרנט (אם רלוונטי) ברמה כזו או אחרת, לא מבזבזים זמן על לוגיסטיקה ולא בזמני המתנה בשדות התעופה (כולל נסיעה אל JFK/LGA/ניוארק וגם אם תנחתו בריגן שנמצא ממש קרוב לעיר).
ראו כאן
-
טיסה או נסיעה לוושינגטוןבזמנו ... תודות למבצע ראובן (היפ היפ הוריי) לקחנו רכב ב JFK, שמרנו אותו איתנו בחניה במנהטן ואז יצאנו לוושינגטון.
בדרך ביקרנו בפילדלפיה וגם בקניון במדינת דלוור (על הדרך, ואין TAX ).
הגענו ב 10 וחצי בלילה למלון.
גם פה שמרנו על הרכב (חניה עלתה כ 40$ ליום, כניסה ויציאה מותרת.. VALET). ודווקא כן השתמשנו בו..
לדוגמא לנסיעה לארלינגטון, (היינו 5 עם תינוקת), או לדוגמא בערב מאוד מאוד רצינו לאכול בצי'יז קייק פקטורי.
במשך היום, התניידנו במוניות.
החזר בשדה התעופה ריגן באמת היה לנו 150$ (השכרה מנשיונאל), וזה גם חסך לנו את המונית לשדה...
אז למרות שעולה עוד קצת, חושב שכדאי לכם לעשות את הסיבוב הרכב. לצאת מוקדם בבוקר, להספיק את פילדלפיה, אולי את הקניון , לאכול ארוחת ערב בדרך ולהגיע בערב מאוחר שאין פקקים למלון שלכם. למחרת בבוקר אפשר לנסוע לדוגמא (אחד מכם) לריגן להחזיר הרכב (זה מאוד מאוד קרוב ל MALL ) והיתר יתקדמו לכיוון מוזיאון וכו