הוצאות בניו יורק.
-
שלום. אני נוסעת מחר לניו יורק לשבוע ימים. אלון אצל משפחה כך שלא יהיו לי הוצאות בית מלון, אך עדיין אני מתלבטת כמה כסף כדאי לקחת (לא לוקחת איתי כרטיס אשראי). אני אוהבת לקנות (ספרים, בגדים, נעליים וכו`), זו הפעם הראשונה שאני מגיעה לניו יורק. על איזה סכום -
הוצאות בניו יורק.:Re1000-1500$ if you really like to shop but more going to the 1000$ then the 1500 you can defintly live in new york on a budget of 75-100$ a day -
הוצאות בניו יורק.:Reבהנחה שגם בוקר וגם ערב את אוכלת אצל המארחים אז להערכתי ללא קניות 300$ גג, ומאחר וזו פעם ראשונה שלך ב-STATE בטח נורא תתלהבי ברכישות הייתי מוסיף להם לפחות 500$ סך הכל=800$ אני הבאתי בחשבון שיקחו ויחזירו אותך משדה התעופה שגם זה משהו. גם כן בסוף שבוע יכו -
הוצאות בניו יורק.:Reהי מוני, האומדן שלך תקין לדעתי. גם אני הייתי אצל דודים מקסימים שלא נתנו לי לפתוח את הארנק לשניה והיו מאד נדיבים בכל. אבל, שלא יאמינו שאנחנו עם נצלן, כשהם באים לארץ, אנחנו (אני ומשפחתי בכל אופן) מארחים אותם בנדיבות זהה, גם אצלנו הם לנים, גם אנחנו מזמינים -
לגליתגלית שלום אין ספק שכשרשמתי את הערכתי לגבי כמות הדולרים שעדי תשאיר בניו יורק ניסיתי לגזור אותה מתוך השואה למה שאשתי ואני השארנו בצפון מזרח משך 25יום. חיברתי חילקתי והחסרתי הוצאות שלא יחולו על עדי,הפרדתי בין הוצאות שהיה, וקניות -בנושא זה שמתי את עצמי בנ