Nai wok beach קו פנגן
-
היי, רציתי לדעת איפה החוף הזה ממוקם והאם כדאי לקחת מלון בחוף הנל. חשוב לציין שאני לא מגיע בפולמון ולא כל כך מתעניין במסיבות אך עדיין הייתי רוצה להיות במקום נגיש שקל להתנייד ממנו.
בנוסף האם מישהו מכיר והיה במלון baan manali resort שנמצא בחוף הזה ויכול לתת חוות דעת עליו תודה.
-
nai wok beach קו פנגןמלון טוב באיזור יחסית נגיש למרכז ההאד רין בקופנגן הוא מלון הצ'נטאראמס בחוף באן קאי הנמצא במרחק נסיעה של כ15-20 דק' למרכז ההאד רין
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g303907-d2211029-Rev iews-Chantaramas_Resort_Spa-Ko_Phangan_Surat_Thani_Province. html
-
nai wok beach קו פנגן.אולי היה חשוב לציין שאני רוצה להתרחק מהחוף המרכזי בשביל להוזיל את עלות המלונות
-
nai wok beach קו פנגןממליץ על מלון "סאלאד בורי" בחוף האד סאלאד.
-
nai wok beach קו פנגןבנאדם שואל שאלה על חוף ומלון ספציפיים, ומקבל כתגובה מ2 סוכנים המלצות על מלונות אחרים ללא שמץ התייחסות לשאלות שנשאלו במקור...
נו מילא...
בכל מקרה לענייננו:
החוף ממוקם צפונית-מערבית לטונגסאלה, מרחק של כ20-30 דקות נסיעה מחופי באן טאי/האדרין. לא הייתי בו.
מאחר והייתי בשנה שעברה בתקופה הזאת בבאן טאי שנמצא גם הוא בצד המערבי של האי- תבדוק האם בדר"כ יש שפל בחוף הנ"ל בחודש בו אתה מגיע, מאחר וזה ממש יכול לבאס לכם את השהייה .
כשהייתי בבאן טאי (חודש מאי) השפל היה כ"כ קיצוני שנאלצנו לעבור חוף למחרת כי פשוט לא ניתן היה להיכנס למים, וזאת למרות שהמלון עצמו היה אחלה.
לגבי המלון ששאלת- הביקורות עליו בtrip advosor מצויינות.
נסיעה טובה!
-
nai wok beach קו פנגןתודה על התגובה.
איך אני יכול לבדוק את עניין השפל? אני מתכנן להגיע באמצע ספטמבר.
-
nai wok beach קו פנגןתנסה בלינק הבא, יש שם באמצע העמוד(מתחת למפת האי שבראש העמוד) קישור לזמני גאות/שפל בקופנגן.
http://www.samuiphanganinfo.com/phangan-beaches.html
לפי מה שאני יודע, עונת השפל בצד המערבי של קופנגן היא אפריל-ספטמבר, אבל בכל זאת שווה לך לברר עם מישהו שבאמת היה שם בספטמבר כדי לדעת האם ממש בלתי אפשרי לשחות (לא אוכל לענות לך כי הייתי בחודש מאי).
-
nai wok beach קו פנגןרן,
היית בחודש מאי והיה שפל?
במידה וכן, לאיפה היית ממליץ ללכת במקום הצד המערבי?
תודה רבה!
-
nai wok beach קו פנגןהיי
הייתי בשבוע ה1של מאי בחוף באן טאי והיה שפל מטורף. אי אפשר היה להיכנס לים. עברנו משם להאדרין והוא היה סביר לרחצה. אני לא הייתי בחוף טונג נאי פאן אבל ממה שזכור לי הוא אמור להיות ראוי לרחצה כמעט בכל השנה(ממוקם בצד המזרחי).לפי המסופר הוא חוף שקט ומאד יפה.
אבל כפי שאמרתי, לא הייתי בו. שווה בירור
-
nai wok beach קו פנגןתבורך