המשך טיול אחרי זלצבורג ?
-
נוסעים באוגוסט לשבועיים לאוסטריה זוג הורים + 2 ילדות (8,4) - נחיתה והמראה מוינה. יש לנו בתכנון שבוע + מלא וגדוש בזלצבורג, לא מעוניינים לנסוע לחבל טירול. חוץ מזה יש לנו יום שלם בוינה בנחיתה ורוצים להשאיר עוד 1-2 ימים בנחת לוינה לפני החזרה לארץ. נשארו לנו בערך 4-5 ימים ללא תכנון ... מתלבטים אם לטייל בגרמניה (מתוכננת בכל מקרה גיחה ליום אחד ללגולנד) או שמה בצ'כיה. אוהבים טבע, אטרקציות לילדים ואת החיים הטובים
אשמח לשמוע את דעתכם/המלצתותיכם ואם יש למישהו לינקים למשפחות שעשו מסלול כזה
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?הי שגית,
בשבועיים באוסטריה, עם נחיתה והמראה בוינה פלוס יום או יומיים בעיר (העיר מקסימה ובהחלט תמצאו מה לעשות בה יומיים ואפילו שלושה), ישארו לכם 10-11 ימים נטו בזלצבורגלנד, בקיזוז וינה והנסיעות.
בעיני זה ממש לא יותר מדי זמן! אנחנו היינו שם 9 ימים נטו בקיץ האחרון, ועד עכשיו יש לי כאבי-פאנטום בלב על ה-3-4 ימים (לפחות!) שעוד חסרים לי שם... על אגם וולפגנג, על מפלי קרימל, על תצפית 5 האצבעות בדאכשטיין, על פארק החושים והדאון בלאוגנג, על פארק החבלים ליד זלצבורג והאומגה ליד גולינג שלא הספקנו להגיע אליהם, ועל הגרוסגלוקנר שהתפקשש לנו בגלל מזג האויר. תחשבי שאלה כל המקומות ש*לא* היינו בהם - באיזה ובכמה מקומות נהדרים כן היינו! (למען הסר ספק - לא היינו באף מקום שהיה לא מוצלח או מיותר. כולם היו מדהימים).
ממש לא הייתי מרחיקה עד צ'כיה או עד יעדים בגרמניה שהם מרוחקים יותר מאיזור ברכסטגרטן ואגם המלכים. תשארו בזלצבורגלנד, לא תשתעממו שם, באחריות.
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?מסכימה לגמרי.
אנחנו היינו 10 ימים בזלצבורגלנד ואיזור האגמים ולא היה מספיק.
יש לי רשימה של אתרים נוספים שאני רוצה לראות באותו האיזור שימלאו בכיף עוד חופשה של שבועיים.
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?אני חושב שהנופים בגרמניה וצ'כיה עלולים לאכזב אתכם אחרי טיול באוסטריה ומסכים ששבוע ימים לזלצבורגלנד זה לא הרבה.
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?תודה. היינו באוסטריה (וסלובניה) לפני שנתיים - בגרוסגלוקנר היינו ואכן את מפלי קרימלר פיספסנו ... לכן השנה זה נכנס ל MUST DO LIST
נראה לי שאכין לי רשימת יעדים בגרמניה כאופציה לגיחות קצרות - אשמח לשמוע רעיונות (טיילנו כבר ביער השחור לפני כמה שנים, כך שאת היעדים הקלאסיים שם גם כבר "כיסינו")
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?שגית חפשי את הטיול של גיל על טיול בוואריה..יש שם הרבה מאוד מסלולים שווים
-
המשך טיול אחרי זלצבורג ?אני מחפשת המלצות ללינה (צימר/חווה) לאיזור זלצבורגלנד..נהיה בקיץ הקרוב 8 לילות..אשמח להמלצות ממקור ראשון (להימנע מפספוסים)..תודה:)