פראג-עזרה בבקשה
-
שלום לכולם,
צריכה עזרה נוסעת עם בן זוגי פעם ראשונה לפראג.
(אני זאת שמארגנת תמיד את הטיולים שלנו בחול,בשנים האחרונות הנסיעה היתה לתאילנד והפעם החלטנו לעשות גיחה קצרה לפראג.)
ניסיתי לראות כאן המלצות אך משום מה נכנסתי ללחץ ולא מצליחה להתארגן על עצמי.
הטיסה מיועדת ביום שני הקרוב ל4 לילות מגיעים בצהריים.
אשמח להמלצות ולקצת הכוונה של מלונות -תקציב 300 ש"ח ללילה
איך מתנהלים בתוך פראג ברגל מטרו חשמליית (הסבר אם אפשר מפורט)
המלצות למסעדות טובות.
מה חשוב לראות .
אנחנו בגילאי ה40+ אוהבים לטייל קצת בתי קפה ...בקיצור טיול של פאן
אשמח לכל עזרה.
תודה
-
פראג-עזרה בבקשהפראג נהדרת.
לגבי מלונות תעזרי בבוקינג. עדיף פראג אזור 1 או 2 . אם אתם בכושר עדיף ברגל הכל כל כך יפה.
מה לראות : הרובע היהודי .תקנו כרטיס משולב .לבתי הכנסת למוזיאון ובית הקברות העתיק.
מצודת פראג...-ניתן להגיע עם חשמלית 22. להיעזר במפת המיתחם.כעיקרון רב הדברים כניסה חינם.
מעל המצודה חובה לראות את ארמוןLORETA.יש 3 חדרים ענקיים כספות המכילות אוצרות יפיפיים. אזור הMALA STRANA כנסיית ויטוס הקדוש.כל הרובע משגע! לעלות לגבעת פטרזין. מבוך מראות חוויה מצחיקה.נוף של כל פראג. כיכר העירייה על השעון העתיק הכנסיות מאחורי ישנו שוק חביב ....ועוד ועוד. רכשו אפילו ספר כיס קטן שיעזור לכם.תהנו.פנינה
-
פראג-עזרה בבקשהחזרנו ביום שלישי מפראג, אז הכל עדיין טרי.
1. חפשי מלון בין גשר קארל לקניון פלדיום. זה המרכז של פראג ואז לא צריך מטרו/חשמלית כי הולכים ברגל.
2. עלות המחיה בפראג זולה. אנחנו אכלנו (2 מבוגרים ו - 2 ילדות) במסעדת אסייתית בשם זברה. המסעדה. הזמנו והזמנו והזמנו מנות ושלימנו 250 ש"ח כולל טיפ.
3. לגבי תכנון, כנסי לבלוגים באתר וחפשי את החפירות של לי. מומלץ.
4. עוגות - פראג היא לא בודפשט...עדיין אפשר לרכוש קרויטוש ברחובות.
5. צאו גם בערב. שילוב האורות באתרים מקסים.
תהני.פראג יפה, מקסימה וכיפיית.
-
פראג-עזרה בבקשהערב טוב.
קישור טרי יחסית מהפורום.בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
פראג-עזרה בבקשה
הצעת מסלול בפראג 
מסעדות שאהבנוUNO מסעדה איטלקית, בקומת האוכל בקניון פלאדיום. מחירים סבירים. פיצה מעולה!!
אוכל צ'כי וגם ג'אנק, בירה– מסעדת קולקובנה (Kolkovna) בקרבת הרובע היהודי , מול בית הכנסת הספרדי.
מסעדה איטלקית --- מוצלחת. בתפריט גם אפשרויות לצמחונים. רשת Ambiente .
- מפה. כתובת Celetna 11 , בעיר העתיקה [email protected] במטרו - קווים A ו-B לתחנת Mstek
- לא רחוק ממגדל השעון. צריך להזמין מקום (בקשו מהמלון שלכם, או פנו במייל, או כשתעברו ליד)
רשת בתי הקפה פנרייה (Paneria) מנות קלילות ועוגות
Paul – רשת קונדיטוריות/מאפיות מעולה עם סניפים בפראג (בקניון פלדיום, בשדה התעופה ועוד)
בסיכום העדכני של דובי – “פראג, בירה ומה שביניהם” – גם המלצות קולינריות.פרטים על התחבורה הציבורית תמצאי בקישור האחרון, בפרק התחבורה.
רוב הזמן מטיילים ברגל בסביבת כיכר העיר העתיקה.
-
פראג-עזרה בבקשהבוקר טוב
עוד יכולה להציע לך את הבלוג שלי על פראג שפשוט תקחי את המסלול שעשינו
כולל המלצות על המסעדות ובתי הקפה שאכלנו ושתינו וסעו.
מה שמובטח לכם שאתם מאד תהנו!!!!
רחל לבון
-
פראג-עזרה בבקשהאת יכולה לראות בסיפור הטיול שלנו שאת רוב המקומות בפראג אפשר לעשות בטיול רגלי, למקומות הטיפה יותר מרוחקים - התחבורה נוחה מאוד, וההמלצה שלי היא ללון בתוך העיר העתיקה - כך תיהנו יותר. כיוון שהטיול שלכם ממש מעבר לפינה - תוכלו לקחת מלון ללא אפשרות ביטול כך שהמחיר בד"כ יהיה יותר זול.
רבקה
-
פראג-עזרה בבקשהתודה רבה לכולכם על העזרה הטיפים והמידע.
-
פראג-עזרה בבקשהכמה דברים ששווה לראות:
1. גשר קארל, גם בלילה וגם ביום. זה ממש דבר שונה..
2. קרוב לגשר, יש תצפית מדהימה.
3. כמובן, העיר העתיקה, לקנות כרטיס משולב לארבעת בתי הכנסת.
4. כיכר ואצלב.
5. אפשר לנסוע באוטובוס (שעתיים, יש אוטובוס מפואר בצבע צהוב כמדומני.. של חברה ידועה שם, שווה לברר קודם) לקרלובי וארי (קרלאסברד) יש שם נוף מדהים ומעיינות מרפא. פשוט עיירה צייורית.
6. שוב נסיעה באוטובוס (של שעה, אני חושב..) למחנה העבודה טריזן (טריזינשטט), אם בא לכם לא רק להנות, אלא ג"כ קצת היסטוריה..
-זה מה שאני הספקתי בארבעה ימים+שייט כמובן בנהר..
תהנו ותבלו!
-
פראג-עזרה בבקשהוכמובן שכחתי את חילופי המשמרות בארמון בפראג. אני חושב שכל שעה יש חילוף, אבל פעם אחת ביום (נראלי ב - 12 בצהרים) יש משהו רציני, עם הרבה כלי תזמורות, אולי גם סוסים. ממש מיני אנגליה..
תנצלו אבל כל רגע! פראג היא עיירה ציורית מדהימה!!!