בתי מלון
-
אשמח לשמוע חוות דעת על מלון:
1-B-Lay Tong Phuket
2- מרידיאן צ'אנג מאי
3-אמארי בבנקוק
תודה רבה מראש
-
בתי מלוןהיי עידית,
אענה לך על מה שאני מכיר באופן אישי.
B-Lay Tong Phuket
זהו מלון 5 כוכבים ברמה גבוהה כנל לגבי המחירים שלו...
הוא ממוקם על הטיילת של החוף (רק לחצות את הכביש) במרחק 25-35 דקות הליכה (תלוי בקצב) מאיזור הבנגלה ומרכז העיניינים בפוטנג.
אם את מחפשת מלון בדרגת 5 כוכבים אבל יותר קרוב למרכז "האקשן" אז ממליץ לך על מלון Impiana Phuket Cabana Resort & Spa
המלון יושב על החוף בטיילת, ונחשב למעולה !
ממוקם במרחק של 5 דקות הליכה מהבנגלה והקניון.
בברכה,
אייל
-
במסגרת גיבוש קווי המדיניות החדשהאני מבקש מהנהלת הפורום להעלות לדיון גם סלקציה קפדנית בתכני האשכולות כך שיקלעו יותר לטעמי והעדפה מתקנת לשאלות ענייניות
קבצי וורד מפורטים יימסרו על פי דרישה
-
סליחה טעיתי באשכול -
בתי מלוןהמלונות ברשימה מאוד מומלצים ונותנים תמורה מעולה למחיר
B LAY TONG בפוקט הוא מלון 5 כוכבים מצויין באיזור חוף פאטונג
לה מרידיאן בצ'אנג מאי ממוקם מעולה בקרבת שוק הלילה
ומלון אמארי ווטרגייט מקבל המלצות ומאוד מבוקש באיזור הפאטונם בבנגקוק
במרחק הליכה מקניון הפלטינום וקניון פאנטיפ פלאז וגם משוק הפאטונם כמובן
-
בתי מלוןלמיטב זכרוני מלון אמארי ווטרגייט אינו ממוקם בסמיכות לרכבת העילית דבר שהוא חיסרון לא מבוטל לצורך הניידות בבנגקוק.
-
בתי מלוןאת הראשון אני לא מכירה.
רשת LE MERIDIEN זו רשת עולמית, יוקרתית מאוד ועוד לא הייתי במלון אחד שלה שאיכזב. המלונות שלה מדהימים וברמה מאוד מאוד גבוהה. 5 כוכבים ++
רשצ AMARI גם כן רשת מלונות מאוד טובה, מלונות 5 כוכבים.
בבנגקוק יש את AMARI WATERGATE שהוא מדהים והמיקום שלו לא רע בכלל, אומנם לא ליד רכבת אבל במרחק הליכה ממקומות מעניינים. אני מאוד אוהבת להיות בו.
יש עוד כמה AMARI בבנגקוק: אז צריך לבדוק לאיזה את מתכוונת
-
בתי מלוןיצא לי פעמיים להיות בle meridien בצ'אנג מאי השירות מצויין, ממוקם בלב שוק הלילה, למחפשי מלון "עירוני ועדכני", במידה וזה מה שמחפשים- אין התלבטות. ישנם מלונות באווירה יותר אוטנתית המתחברים קצת לטבע הנפלא שם...
בכל אופן, המלצה קטנה- בקשו חדר הצופה אל ההר
תהינו... -
בתי מלוןהיי אחלה מלונות הייתי בהם בטיול הקודם שלי במרידיאן ואמארי ווטרגייט שניהם רמה גבוה נהנו מאוד ! מלונות מפנקים האמארי נמצא ממש מול הקניון ככה שלא הלכנו הרבה בכלל ונמצא במרכז העניינים , לגבי ביי ליי טונג אחרי שראינו כמה וכמה מלונות ללא ספק הוא היה עם הכי הרבה תמורה למחיר שלו וברמה שלו .
-
בתי מלוןתודה רבה לכולכם!!
עזרתם לי מאוד!
עידית