ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות ללינה בסלובניה

פורום אירופה
    3
    3
    1323
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורנה ומלכה_3356197
      אורנה ומלכה_3356197 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג + 2 ילדים (2.5 ו 5.5) ובאוגוסט נטוס עם הילדים לסלובניה וקרואטיה.

נשמח להמלצה על חוות ללינה (כאלה שיש חיות שמסתובבות בשטח laugh ) באזור בלד.

נשמח גם להמלצות על מסלולי טבע ואטרקציות "חובה" לילדים.

אם יש מישהו שעשה לא מזמן נסיעה משפחתית כזאת ויהיה מוכן לשבת אתנו שעתיים (ארוחת ערב עלינו wink), נשמח מאוד לעזרה בתכנון.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלי_88
        אלי_88 נערך לאחרונה על ידי

חוות ללינה בסלובניה

ערב טוב ,אז מה בתפריט?כדאי להגיע?blushטוב סתם ,,,,לילדים כל כך קטנים קשה למצוא אטרקציות ,לגבי חוות בסלובניה ,אני וכמה חברים פה בפורום לנו אצל משפחת דולינר -אנשים מאד נחמדים ואם אני לא טועה יש להם כמה חיות במשק ,אישתי טיילה בבוקר מוקדם בזמן שאני עדיין ישנתי ,אשאל אותה בהזדמנות היא כרגע בתל אביב ,אני חושב שהם מגדלים כבשים -לול תרנגולות -אולי עיזים וכו-לגבי חוות יותר רציניות יש חוות במקום שניקרא לוגרסקה דולינה-לגבי אתרי חובה ,תתחילו להתאמן על כושר ,יש לכם ילד קטן תחשבו על מינשא מתאים ,רוב המפלים -מערות -קניונים -הולכים הרבה ברגל ,יש לי המון חומר מודפס אשמח להשאיל לכם אותו ,אשמח לענות לכם גם בטלפון -אין בעייה בכלל ,כתבו לי לפרטי ואשאיר לכם פרטים 

בכל מיקרה תהנו ובכיף

אלי

IMG_0275.JPG
        • טל גלינה10
          טל גלינה10 נערך לאחרונה על ידי

חוות ללינה בסלובניה

היי,

בקייץ 2013 היינו

בלחווה ליד בלד - משפחת דולינר

שהוזכרה בתגובה לפני. יש להם משק של עיזים,  והם שמחים לשתף את האורחים בהאכלת העיזים ובצפייה בחליבה. הכלבה פיצה (עם פ׳ רפוייה...), קיבלה את פני האורחים. היינו במקום שבוע ואהבנו!

אנחנו היינו עם מתבגרים ולא היינו באף מקום, שאינו מוזכר בספר המשפחה המטיילת בסלובניה של שלומית יפת

טל

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון