טיול לרומניה עם "אבי טיולים"
-
בכל טיול שלנו לחו"ל אני תמיד נעזרת באתר זה ולכן אני הפעם רוצה להזהיר...
תכננו טיול של סבים עם נכדים לבת המצווה לרומניה. מאחר ולא מצאנו טיול מאורגן שמתאים לגילאים הללו פנינו בעקבות המלצה ל"אבי טיולים" https://www.facebook.com/profile.php?id=100002290850967& fref=ts
הרעיון הוא שהוא מתכנן את הטיול ומתאים אותו לרצונתיך ונהג שלו צמוד אליך לאורך כל הטיול ואמור לשמש כנהג וכמדריך בעברית.
במציאות מה שהיה, זה שיצאנו בחודש אפריל עם התכנון של אבי, שהתברר שלא באמת תכנן כלום, הוא שלח אותנו לאתרים שסגורים בחודשים הללו ומקומות בילוי שסגורים גם כן, אתרים שנסענו עבורם מאות ק"מ.
התכנון שלו כנראה מתאים לחודשי הקיץ ולא מותאם לך אישית כפי שהוא מתיימר להגיד.
אם אתם יוצאים איתו מומלץ לוודא בעוד מועד כל אתר ואתר ולא לבזבז זמן בילוי ברומניה
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"אם אינני טועה זו לא תלונה ראשונה
-
רומניה עם " אבי טיולים "הצטערתי לקרוא שהתאכזבתם.. ותודה רבה על השיתוף.
חשוב להקדיש רק כמה דקות, לעשות "העתק/הדבק" להודעתך
ולהוסיף טיפ עם הרשמים השליליים שלכם ב1001 טיפים,
כי ההודעה כאן תיעלם תוך כמה שעות במעמקי הפורום
בסיווג:
רומניה / שירותי תיירות / מדריכים
שבת שלום

-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"מצטער לשמוע על כך , אפשר לדעת בבקשה מי המליץ לכם ?
תודה
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"דודו בפייסבוק יש כל מיני ישראלים שמתעסקים בתחום ברומניה,ויש לא מעט תלונות
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"ממש מעצבן כשנותנים אמון בידי אדם לא מהימן שמבטיח מקסם שווא.
טוב שהעלית את הנושא כאן וכפי שלי כתבה לעיל חשוב מאד להעלות את זה בטיפים למען יראו וייראו אחרים מפניו.
רחל לבון
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"שבת שלום יהודה ,
חבל שמי שאתה מצפה לתת בו אמון מנצל זאת .
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"קצת קשה להתייחס להודעות מסוג זה.
אם המטרה- להזהיר את הקהל הרחב ---עדיף לכתוב הודעה כזו ב1001 טיפים ולדאוג לכך שהיא תשמר.
אם המטרה- לעורר דיון -אזי, קשה להתייחס מבלי לדעת מה היה הטיול, מה היה ההסכם, מה הובטח, מה לא קוים (מה במסגרת חסדי רוחות השמיים, ומה במסגרת תקלה שהייתה יכולה להיות ידועה מראש).
אם הדברים היו מגובים בהסכם וחוזה- מדוע אתם לא ניגשים לבית משפט לתביעות קטנות, באם לא -מדוע לא?
ובכלל שיעור כללי בצרכנות כשרוכשים שירות מסוג זה, מה צריך לברר, מה בדקתם מראש, מה לא בדקתם ,ובעיקר מה הלקח העתידי למי שירכוש שירותי תיירות מסוג זה.
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"א. כתבתי כאן , כי זה מה שאני מכירהוכשאני מחפשת טיפים לטיול שאנו מתכננים פה אני קוראת ולכן מצאתי לנכון לכתוב כאן לאנשים כמוני...
ב. לא פנינו לתביעות וכד' כי בסה"כ המטרה הייתה שזה יהיה טיול שישאיר לנכדים זיכרון טוב מהסב והסבתא ולא טעם מר של תביעות. לכן הסתפקתי בלכתוב לאנשים כמונו שנעזרים באתר זה שיקחו בחשבון בתכנון את כל מה שכתבת כאן שאנחנו לא ידענו
ג. אנו תמיד מתכננים הכל בעצמנו ומעולם לא נזקקנו לסמוך על מישהו חיצוני אבל תמיד עזרו לי ההמלצות/הזהרות והטיפים שאנשים נותנים כאן ולכן אני הרגשתי מחוייבת לשתף כאן
ד. מסקנה שמתגובתך אפשר ללמוד את כל מה שרשמת איך להיזהר להבא והעיקר להנות...
-
טיול לרומניה עם "אבי טיולים"למען הסר ספק,וכדי שגולשים רבים יראו את ההמלצה השלילית גם אני מצטרף להמלצה לכתוב ב 1001 טיפים,וכל גולש מספיק חכם להחליט ולהסיק מסקנות לבד.
מקרה מהקיץ שעבר,גולשת התייעצה בפורום,לאחר שנוצר אצלה בלבול בגלל גולש, ששלל המלצות אחרים.
היא פנתה אלי מאחר והיא בקשר עם ביתי,היא ספרה שהתעניינה אצל אותו אבי על טיול עם הג'יפ שלו,לאחר סיכומים,הוא התחיל לספר לה סיפורי תקלה בג'יפ,מאחר ויש לי ג'יפ דומה,הסיפור נשמע לי מוגזם,מיד נוצר אצלי רושם שלילי
לבסוף היא התייעצה איתי ולפחות עם עוד 2 חברות בפורום שהמלצתי עליהן באופן אישי,,אחרי כל ההתייעצויות וההמלצות היא ביקרה אצלי כי במקרה גרה לא רחוק ממני,סגרה מסלול והיא בעלה ו 2 חברות שלהם נסעו באופן עצמאי לשבועיים ביולי שעבר
מאחר ובפייסבוק הכל פתוח ,ועוד םעמיים שמעתי הסתייגות מגולשים שנעזרו בי מחוץ לפורום ,וראיתי שגם בפייסבוק היו מספר תלונות,גם בדף של אותו גורם,שמחק את התגובות
כשם שיונית כתבה ,צריך לבדוק לעומק,ולדעתי עדיף לפי המלצות גולשים מוכרים ופעילים בפורום
כי לא פעם יש כל מיני המלצות לכאורה מפוברקות על ידי גורמים בעלי עניין,או כפרסום עיסקי עקיף
לצורך ההגינות מכל ההסתייגויות ששמעתי,הספיק לי הסיפור על הג'יפ,כי אתה גולשת נשארה בקשר אישי גם היום