ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול לתאילנד

פורום תאילנד
    8
    13
    3867
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liat89
      Liat89 נערך לאחרונה על ידי

שלום למטיילים המנוסים, אני ובעלי זוג בני 40 מתכננים טיול לתאילנד לשלושה שבועות בתחילת דצמבר. אני ביקרתי שם לפני 20 שנה בערך ולבעלי זו פעם ראשונה.

התכנון של המסלול:

1. נחיתה בבנגקוק וטיסה ישירה לצאנג מאי. למחרת טיול עם טאנה ל- 3 ימים ועוד יום חופשי לטיול במקום.

2. טיסה לפוקט ושהייה במקום לשבוע

3. טיסה לקוסמוי ושהייה כשבוע

4. טיסה לבנגקוק ל- 3 ימים אחרונים.

אשמח מאוד לחוו"ד לעניין המסלול ומה לשפר בו.

חשוב לי לציין שאנחנו אוהבים לטייל וגם לנוח. פחות בענייני מסיבות angel

תודה רבה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן
        אורן נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

לעניין הטיול בצפון....

למה דווקא טאנה? קחו בחשבון שיש כמה חברות שתמצאו שם בעיקר "ישראליאדה" בגילאים צעירים של אחרי צבא. תשאלו את עצמכם אם זה מתאים לכם.

את היום הנוסף לאחר טיול הג'יפים הייתי אולי מעביר לסוף הטיול ומגדיל את השהייה בבנגקוק.

• ran222
          ran222 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

התכנון טוב מאד לטעמי.

אולי תוכלו להוריד יום-יומיים מהאיים לטובת הצפון אבל סה"כ באמת שאחלה תכנון, כי לא התפזרתם על מליון יעדים ומעברים. מה שכן-שווה לכם לשקול בצפון לעשות טיולים פרטיים ולא עם כל עם ישראל בג'יפ.

נסיעה טובה!

• Liat89

תכנון מסלול לתאילנד

תודה על התשובות התקציב שלי דיי מוגבל ולכן לא יכולה לאפשר לעצמי טיול פרטי עם מדריך. יש הצעות אחרות?

• הרוזן מקוסמוי
              הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

הייתי ממליץ לכם לקחת טיולי יום בסגנון כוכב אם לא מתאים לכם טיול ג'יפים של טאנה . 

• Liat89

תכנון מסלול לתאילנד

לא ניתן לבקש בטאנה להיות עם בני גילנו פחות או יותר או שיוצאת קבוצה אחת ביום מעורבת?

• הרוזן מקוסמוי
                  הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

יום לפני היציאה מתקיים תדרוך לטיול 

התדרוך מתקיים בשעות הערב סביב השעה 20:00 ( צריך לברר מולם את השעה המדויקת ) , בתדרוך תוכלו לראות מי משובץ איתכם בג'יפ ותוכלו לבקש להיות עם בני גילכם במידה ויש נרשמים כאלה לאותו טיול . 

• Nura2014
                    Nura2014 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

אני עשיתי את הטיול של הרד בריק, אני חושב שיש בו קצת פחות ישראלים אז אולי זה קצת יותר מתאים. קחו בחשבון שמדובר במסלול קצת אחר אז תבדקו האם זה מתאים לכם, מבחינת עלות זו אותה העלות בדיוק. 

לדעתי האישית אין מה לחשוש יותר מדי מהישראלידה, כמו שאמרו יום לפני הטיול יש פגישה ובא נעשה שיבוץ לג'יפים, תנסו להצתות לזוגות שיותר מתאימים לכם. לטיולים הללו יוצאים משפחות, מבוגרים, צעירים אחרי צבא ואני חושב שדווקא כל העירוב הזה הוא זה שיוצר את כל העניין. אני וחברה שלי בני 25 גם לא אוהבים באופן כללי את הישראלידה אך משום מה בתאילנד זה היה קצת אחרת ודווקא זה מה שעשה לנו את הטיול, היינו בג'יפ אם זוג בירח דבש וזוג כבני 50 והיה בסדר גמור.

בנוסף יש לכם אופציה לטיול קבוצתי של כוכב הצפון הוא עולה כ1000 באט יותר ואני חושב שיש בו הרבה פחות ישראלים.

לגבי האופציה של הטיולים יומיים, אני לא הייתי ממליץ עליה, מדובר בטיולים מאורגנים וכמעט לאותם יעדים כמו בטיול גיפים אך הבעיה היא שכמעט חצי מהיום מתבזבז על נסיעה בוואן כדי להגיע ליד ולחזור ממנו. הטיול למשולש הזהב זה נסיעה של כ4 שעות לכיוון.

אם בכל זאת תעדיפו טיולים יומיים היתרון הגדול שאפשר לסגור את רובם מהיום למחר. הייתי ממליץ על טיול למשולש הזהב - שבט ארוכות הזהב והמקדש הלבן (לדעתי כולם בטיול אחד. טיול לדוי אתנון ולא הייתי מוותר על האומגות flight of the Giboon שזה גם טיול של 6-7 שעות. בערב אתם יכולים ללכת ולהסתובב בשוק הלילה בצאנג מאי, ביום הנוסף לקחת מונית עצמאי לכפר האומנים ולמקדש דוי סוטאפ שנמצאים כ30 דק נסיעה מצאנג מאי. בנוסף הייתי ממליץ על מוזיאון התלת מימד שנמצא ממש ליד בית חבד.

• נדב הרגיל
                      נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד
                      שלום למטיילים המנוסים, אני ובעלי זוג בני 40 מתכננים טיול לתאילנד לשלושה שבועות בתחילת דצמבר. אני ביקרתי שם לפני 20 שנה בערך ולבעלי זו פעם ראשונה.

התכנון של המסלול:

1. נחיתה בבנגקוק וטיסה ישירה לצאנג מאי. למחרת טיול עם טאנה ל- 3 ימים ועוד יום חופשי לטיול במקום.

2. טיסה לפוקט ושהייה במקום לשבוע

3. טיסה לקוסמוי ושהייה כשבוע

4. טיסה לבנגקוק ל- 3 ימים אחרונים.

אשמח מאוד לחוו"ד לעניין המסלול ומה לשפר בו.

חשוב לי לציין שאנחנו אוהבים לטייל וגם לנוח. פחות בענייני מסיבות angel

תודה רבה לעונים

1. הטיולים של טאנה מצויינים, אולם אני לא משוכנע שהם בדיוק מותאמים להווי שלכם.
                      אני ממליץ על טיול ג'יפים פרטי או טיולי כוכב (כשהעיר צ'יאנג מאי משמשת כבסיס יציאה לטיולי יום).

2. לגבי המסלול:
                      א. נסו להמיר 2 ימים מהדרום (מקו מסאמוי לדוגמא) לטובת הצפון. הצפון מרשים, מגוון ויש המון מה לעשות ולראות בו.
                      ב. פוקט הוא אי נהדר ומרתק, אולם תוכלו להינות ממנו גם ב - 5 ימים, ואת השניים שיוותרו להקדיש לאזור חוף או ננג וריילי (שעה וחצי הפלגה מפוקט או 3 שעות נסיעת רכב).

• Liat89

תכנון מסלול לתאילנד

תודה רבה על התשובות. עזרתם לי מאוד. השבוע בפוקט ייתחלק לשניים, יומיים בקופיפי או באי אחר קרוב. אשמח לשמוע המלצות לעניין זה

• ran222
                          ran222 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

לטעמי אין טעם לעבור לאי אחר בשביל יומיים.

אם אתם ממש מתעקשים להתנייד, אז פשוט תעברו לחוף אחר בפוקט.

מעבר לקופיפי או לאי אחר גוזל בברוטו חצי יום לכל כיוון.

אם אתם בכל זאת מעוניינים לעבור, אני ממליץ לשקול את ריילי במקום קופיפי (לטעמי קופיפי אוברייטד, בנוסף לכך שהמלונות שם בינוניים להחריד במקרה הטוב, וגובים מחירים מופקעים)

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
                            המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

באופן כללי אני לא ממליץ להגיע לאף יעד בשביל 2 לילות בלבד 

קחו בחשבון שבתי המלון בקופיפי יקרים מאוד ואינם נותנים תמורה טובה למחיר

אם יש אפשרות להוסיף עוד לילה הייתי שוקל מעבר לריילי ביץ' או קראבי בחוף אונאנג  

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
                              סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול לתאילנד

לדעתי תעשי 2-3 לילות בריילי ביץ' ,מקום מומלץ מאוד לזוגות.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון