ברית OneWorld
-
האם יש טעם להרשם לברית OneWorld ,אם אני הולך לטוס לברזיל ?
ובנוסף טיסה פנימית בברזיל עם TAM
-
ברית OneWorldמה הכוונה ב" יש טעם" ? ההרשמה למועדוני הנאמנות הגדולים (MILES&MORE/FLYING BLUE/ONE WORLD) אינה עולה כסף. אם לא מפריע לך למסור פרטים אישיים, לא רואה מניעה.
עם זאת - אם אין כוונה לטוס עם החברות מהקבוצה לפחות 5 נסיעות בשנה, אין בכך שום יתרון. מחזיקי כרטיס כסף נהנים מהטבות קטנות מאוד, זהב ומעלה כבר חיים לגמרי לא רע (לאונג'ים, שדרוגים וכו').
-
ברית OneWorldתיקון למה שכתב קודמי -
אני מחזיק בסטטוס Silver נכנס חופשי לטרקלין, מזמין מקומוצ בטיסה בחינם מיד עם ביצוע ההזמנה וזכאי לכבודה מוגדחת.
מספיק שמבצעים פעולה אחת פעם בשלוש שנים כדי לשמור על המיילים (החשבון נשאר "חי"). פעולה יכולה להיות החל מטיסה וכלה בשימושים בכרטיס אשראי אשר באמצעותו ניתן לצבור מיילים (אמריקן אקספרס וישראכרט).
-
ברית OneWorldהתגובות הקודמות עשו מעט בלאגן עם האמת. ויסלחו לי הכותבים.
OneWorld היא ברית תעופה ואין לה מועדון תעופה אחד. לכן להעמיד את OneWorld בקו אחד עם מועדוני תעופה כמו Flying Blue ו-Miles&More היא שגיאה. על מנת לצבור מיילים מטיסות הברית יש להירשם למועדון תעופה כלשהו של אחת השותפות בברית - וכמובן שניתן להירשם גם למספר מועדונים שונים, אם כי אין בכך המון הגיון, במיוחד לנוסע המזדמן.
כל מועדון תעופה מגדיר בעצמו מהן דרגות החברות שלו. Silver הוא לא בהכרח סטטוס שקיים בכל מועדון, ואם קיים - לא בהכרח יהיה הסטטוס הנמוך ביותר. הנה מתוך שלושה מועדונים בברית: במועדון AAdvantage (אמריקן) אין כלל סטטוס כסף. במועדון TopBonus (אייר ברלין) סטטוס כסף הוא סטטוס העילית הנמוך ביותר. במועדון Executive Club (בריטיש) סטטוס כסף הוא סטטוס העילית האמצעי, גבוה יותר מסטטוס ברונזה, והוא מקנה הטבות נרחבות למדיי לרבות כניסה לטרקלינים.
סטטוס גבוה באחד המועדונים בברית ׳גורר׳ סטטוס עילית גם בברית עצמה שמבטיח לנוסע הטבות רבות בטיסות הברית כולה. בברית OneWorld שלושת דרגות החברות הגבוהות הן רובי, ספיר ואמרלד.
לשאלת פותח השרשור,
כן, כדאי, בעיקר כי זה בחינם ואין מה להפסיד. לדעתי יוטב לך לבחור ב-AAdvantage, המועדון של אמריקן, שיאפשר לך גם לצבור מיילים מטיסות TAM.
בהצלחה.