מלון פרימייר אין הולבורן בלונדון
-
שלום לכולם,
האם מישהו שהה במלון ויכול לתת לי קצת פרטים?
מאחר ונגיע ללונדון מוקדם בבוקר, והטיסה שלנו חזרה לארץ היא בלילה,
ביקשתי מהמלון שעד ביצוע הצ׳ק אין ומרגע ביצוע הצ׳ק אאוט נוכל לשמור את המזוודות בחדר המזוודות בקבלה, (כפי שנהוג בהרבה התי מלון) כדי שלא נצטרך לבזבז את הזמן ונוכל לנצל את הימים.
הוחזרה לי תשובה כי אין דבר כזה אצלם.
האם מישהו נתקל בדבר כזה? ואם כן מה הפתרון האפשרי?
תודה לעונים
-
מלון פרימייר אין הולבורן בלונדוןהיי מור בוקר טוב,

גם אני סגרתי שם לסוף יוני.
הנושא חדש לי, הייתי בטוחה שאין שום בעיה.
באמת מה עושים?
תודה
-
מלון פרימייר אין הולבורן בלונדוןרשום שלא בכל המלונות יש חדר מזוודות וצריך לבדוק עם המלון
-
מלון פרימייר אין הולבורן בלונדוןפריימיר אין היא רשת גדולה ובירוקרטית. הדבר שפרמייר אין הכי מפחדים ממנו זה ביקורות שליליות ב-tripadvisor. תאיימי, בנימוס ובנעימות, שאם לא יימצא פתרון את תאלצי לכתוב על זה ב-tripadvisor. מה שיקרה הוא שהם יעבירו את הבקשה למנהלים מעליהם ברשת שבאורח פלא יהיו מוכנים לבוא לקראתך. צעד נוסף אפשרי הוא לעבור למלון אחר ברשת (למשל פרימייר אין בלקפריירס, שהוא מלון מעולה ויש בו חדר מזוודות...(-: )
-
מלון פרימייר אין הולבורן בלונדוןלא צריך לאיים וגם לא בנימוס ( מספיק קוראים לנו israhell) אם כבר הזמנתם חדר במלון ואי אפשר לבטל אז ביום האחרון אפשר לשים את המזוודות בתחנת ויקטוריה שיש בה לוקרים למזוודות האלה , או לפחות היו כאלה בזמני לפני כמה שנים.
-
מלון פרימייר אין הולבורן בלונדוןלצערי יש כנראה מספר לא קטן של מלונות תקציביים שחוסכים בחדר מזוודות.
הייתי במלון כזה בשטוקהולם וזו בעיה לא קטנה מאחר והוא מגדיל לך את ההוצאה לחדר וכמובן אי הנוחות של סחיבת המזוודות לתחנה המרכזית ללוקרים.