עמק המוזל ודרום הולנד
-
אוטוטו טסים לכיוון
קצת עזרה בתכנון
טסים ביום ראשון לפרנקפורט ויום שישי כבר הזמנתי לכפר נופש בהולנד
אז יש לנו 5 לילות
לפצל?לישון במקום אחד
אני רוצה להיות באזור:בכרך,בופארד וגם ב קוכם
גם אחרי הכפר נופש יש לי עו ד ארבע לילות
כפר נופש סגרנו ב- het meerdal , לקחת לינה גם באזור מאסטריכט או שאין צורך וזה קרוב לכפר?
וגם....רציתי לקחת את הילדים ל פנטזיה לנד אז שוב לפצל לינה?
קצת הסתבכתי
-
עמק המוזל ודרום הולנדמוזמנת ליצור קשר לטיפים
-
עמק המוזל ודרום הולנדניקי,
מהכין את טסים חזרה?
אני לא אוהבת תחלופות מיותרות של לינות ולכן ממליצה להתקבע בחמשת הימים באזור קובלנץ, זו נקודת עצירה טובה בדרך הארוכה בין פרנקפורט לכפר הנופש וגם אזור שיש בו מה לעשות חמישה ימים - לאורך עמק הריין ואף גיחה לעמק המוזל (כוכם).
לגבי ארבעת הימים הנותרים, לאחר כפר הנופש, אפשר בהחלט להתמקם בדרום חבל לימבורג, באזור מאאסטריכט או פלקנבורג ולטייל בניחותא באזור זה שאף הוא עשיר בפעילויות.
אנחנו עשינו מסלול דומה - נחתנו בפרנקפורט, המשכנו לשבוע בבית ליד פלקנבורג ואז התמקמנו בעמק המוזל.
בטיול אחר, התחלנו בבלגיה ואח"כ שבוע בכפר נופש של לנדל, סמוך מאד לכפר הנופש שלכם, יש הרבה מה לעשות באזור זה, ואפשר להגיע משם לפנטזילנד, בלי צורך לפצל לינה. אגב, לפנטזילנד אפשר גם להגיע מאזור קובלנץ בקלות.
מצרפת את סיפור הטיול בצפון חבל לימבורג.
את סיפור הטיול בדרום החבל.
וגם את הסיפור של המוזל. חפשי גם את הסיפור של ג'ני משנת 2011 ושל מיכל משנת 2012
-
עמק המוזל ודרום הולנדבהתחלה באמת חשבתי כמוך וכבר הזמנתי מלון לחסוך הטיול במאסטריכט
אבל הכל התהפך בא לי לישון בהתחלה על הנהר זה נראה מדהים ובסוף בא לי קצת עיר-קלן .אומנם אנחנו טסים לממש המון זמן אבל בא לי לבלוע הכל. הייתי נשארת שבוע על הנהר
אז נכון לעכשיו אני מחפשת 3 לילות באזור בכרך אחר כך 2 המאסטריכט אחרי זה הכפר נש ושוב מלון בקלן 3 לילות שנוכל לקחת את הילדים לפנטזיה לנד
איך???
אנחנו נוחתים ביום ראשון בפרנקפורט הכל סגור נכון?
-
עמק המוזל ודרום הולנדוניקי זו אני
פשוט איכשהו יצא שמהנייד יש לי שם אחר
שרוו
-
עמק המוזל ודרום הולנדהיי,
לדעתי את יכולה להיות בכל 5 הימים ליד נהר הריין.
מאאסטריכט היא עיר יפה, אבל לא מחייבת שהייה של יומיים בה. אפשר להגיע אליה מכפר הנופש או בדרך אליו.
את תחושת העיר (שאני מאד מבינה!) תקבלי באמת בסוף הטיול בקלן, שהיא גם יפה, גם מציעה אפשרויות של שופינג וגם קרובה לפנטזילנד.
לגבי פרנקפורט ביום ראשון...אני לא יודעת...