ניו ג'רזי
-
היי,
מחפשת מלון טוב בניו ג'רזי שקרוב לג'רזי גארדנס.
מישהו? משהו?
אשמח להמלצות,
תודה
-
ניו ג'רזילפני שבועיים הייתי במלון הזה:
Country Inn & Suites Newark Airport
100 Glimcher Realty Way
Elizabeth (New Jersey), NJ 07201
ההזמנה נעשתה דרך booking. העלות ללילה (3 אנשים) הייתה $152.22 - כולל מיסים.חדר נאה, יש מעט (מאוד!) רעש של המראות/מחיתות אבל באופן כללי הבידוד האקוסטי טוב.כולל ארוחת בוקר חביבה - קורנפלקסים, טוסטים, בייגלס, מאפינס, ביצה מקושקשת, בייקון (למי שאוכל) ושתיה חופשית של תה/קפה ומיצים מעובדים.קרוב מאוד למתחם הקניות ומרחק של דקה או שתיים מ-ihop ומ-Ruby Tuesday.הערה אחת - בבוקר דפקו לנו ב-7:55 על הדלת - העלתי את העניין בזמן הצ'ק אאוט והוא טופל מיידית - דיברו, מולי, עם האחראית על החדרניות לוודא שלא דופקים על דלתות לפני 9 בבוקר.אביה -
ניו ג'רזיאביה תודה רבה!
אנחנו נוחתים בJFK,
זה עדיין רלוונטי?
-
ניו ג'רזיהבקשה הייתה למלון ליד ג'רזי גרדנס - אין לי מידע על מלונות ליד JFK, בטח לא מהטיול האחרון.

אפשר לשאול למה הלינה ליד JFK?
אביה
-
ניו ג'רזי
הלינה היא לא ליד JFK, עדיין לא סגרנו לינה-אנחנו נוחתים שם (JFK) ואני פשוט רוצה להעביר לילה בניו ג'רזי בגלל הג'רזי גרדנס ואז להמשיך בדרך שלנו.
בגלל זה שאלתי על מלון ליד ג'רזי גרדנס.
-
ניו ג'רזילא מומחית אבל נראה לי שצריך לקחת בחשבון את המסלול בכללותו.
אם נוחתים ב-JFK ובהמשך ממריאים מניוארק הרי שהגיוני לצרף את הלינה והקניות לחלק של ניוארק.
אם כל השהות היא במנהטן הגיוני לקחת אוטובוס מה-Port Authority (ממש ליד טיימס סקוואר) ולחזור למנהטן בערב.
אם לוקחים באיזשהו שלב מכונית כדי לעשות טיול מחוץ לעיר הרי שכדאי לצרף את הקניות לחלק הזה של הטיול.
בקיצור - צריך עוד פרטים כדי שאפשר יהיה לעזור.

אביה
-
ניו ג'רזיאסביר את עצמי

אנחנו נהיה עם ילדה בת שנה וחצי- ולען לא נראה לי רלוונטי לנסוע באוטובוס...
עוד לא תכננתי מסלול.
לכן חשבתי אולי את הלילה הראשון שלנו לישון בניו ג'רזי ולהתחיל עם יומיים בג'רזי גרדנס וכך לא אצטרך יותר לצאת ממנהטן כשאגיע לשם..
הבעיה היא שעדיין אין לי מסלול...
תודה על העזרה!!
ממש מעריכה את זה