לגבי פייג', זמנים
-
שלשום הגענו לפייג' לקראת ערב, התאכסנו בקואליטי אין, המלון מבחינתנו היה טוב מאוד ולא יקר, היה יום ו' וכל בתי המלון היו עמוסים לקראת סופ"ש.
בשעה 8:30 בשבת נסענו להורסשו בנד, קרוב מאוד לפייג'. בשעה 1015 כבר היינו חזרה במלון, עשינו צ'ק אאוט ב-11 ונסענו כרבע שעה עד לקניון אנטילופה התחתון. היה לנו תור שהוזמנו באינטרנט לשעה 1130, בפועל נכנסנו בשעה 1140. קבוצה של 29 מבקרים, המקום היה עמוס לעייפה, רבים הגיעו לגילו שאין תורים פנוים או שצריכים לחכות המון.
הסיור היה מעולה, מי שמגיע לפייג' ולא מבקר באחד הקניונים, העליון או התחתון, ממש חבל.הסיור אמור להימשך כשעה לרבע, בפועל נמשך שעה וחצי. משם נסענו לוולמארט, קנינו עוף בגריל ב-5 דולר ואכלנו ליד סכר גלן. לביקור בסכר מספיקות בין 10 דקות לשעה אחת אם ממש רוצים להתהלך על הגשר ולראות כל דבר במרכז המבקרים. משם המשכנו לקאנאב. לגבי הסכר, זה לא מחליף את הביקור בשכר הובר שהוא יותר מרשים לדעתי. לגבי המרינה, לאלה שרוצים שייט באגם פאוול, יש שתיים. שתיהן במרחק נסיעה כרגע שעה או 20 דקות מפייג'. לזכור שבשעון הקיץ בפייג' שעה יותר מאוחר מנבדה, 9 שעות מוקדם מהארץ.לגבי אנטילופה התחתון, מזמינים תור באינטרנט באתר של Ken's tours, המחיר 28 דולר למבוגר.
-
לגבי פייג', זמניםראובן שלום. עזרת לנו באינפומציה חשובה לגבי המרינות תודה. אנחנו נהיה ביולי השנה. אני מניח שיהיה חם מאוד. האם נתקלת במקרה במקומות או חופים לרחצה באגם ?
-
לגבי פייג', זמניםראובן,
המון תודה על העידכון.
שאלה לך או למי שבכלל יודע:
עד כה ממה שקראתי בסיפורי מטיילים הוזכר שבמעבר מפייג' לברייס מפסידים שעה. עכשיו אתה אומר שבקיץ מוגאס לפייג' מפסידים שעה.
רוצה להבין וניסיתי לבדוק וראיתי שפייג' ווגאס אכן לא יושבות "באותו זמן".
Nevada is in the Pacific Time Zone
Arizona is in the Mountain Time
מצד שני שבדקתי מה השעה בשני המקומות גיליתי שהשעה היא אותה שעה.
אותי מעניין מה קורה ביולי. אחת מהן תזיז שעון והשניה לא?
אנחנו נהיה בסוף יולי בוגאס, פייג', ברייס וציון. איפה יהיו לי הפרשי שעות?
מתכננת סיור בסכר גלן ביום הנסיעה מוגאס, בכוונה לנסות להספיק לסיור האחרון, אם גם מפסידים שעה אז...
תודה רבה והמשך טיול מהנה
לימור
-
לגבי פייג', זמניםהיי לימור,
עד שראובן יחזור, אנסה להסביר
בשעון החורף, ההבדל בין נבדה לאריזונה הוא שעה אחת. כאשר נבדה עוברת לשעון קיץ (ממרץ עד נובמבר), אריזונה נשארת בשעון החורף (לא משתתפת במה שקוראים Daylight Savings ). זה גורם לשיוויון בשעות, בדיוק כמו שראית.
א ב ל
בשטחי האוטונומיה של הנבאחו הם קובעים לעצמם שהם כן משתתפים בשעון הקיץ. לכן בפייג' יש שני 'זמנים': זמן אריזונה (לסכר גלן, למשל) וזמן הנבאחו (לקניון אנטילופ, למשל). מאחר ואתם רוצים להגיע מוגאס לסכר גלן, מבחינתכם השעה זהה בשני המקומות. אם הייתם רוצים להגיע לסיור בקניון אנטילופ או ביקור במרכז התרבות האינדיאנית או כל אטרקציה שהנבאחו מפעילים הייתם צריכים להפסיד שעה.
Q: What time is it? A: This gets a little complicated, so hang on. Glen Canyon National Recreation Area follows Arizona time, which is Mountain Standard Time year-round. * The state of Arizona does not switch to Daylight Savings Time in summer. * Within the state of Arizona, the Navajo Reservation does switch to Daylight Savings Time. * Within the Navajo Reservation lies the Hopi Reservation. The Hopis do not switch to Daylight Savings Time. * The state of Utah does switch to Daylight Savings Time. * Exception: Dangling Rope Marina, which is in Utah, does not switch to Daylight Savings Time. They run on Arizona time. Simple, huh?
במעבר מאריזונה ליוטה, תפסידו שעה (למרות שהן נמצאות על אותו איזור זמן) כי אריזונה לא עוברת לשעות קיץ. במעבר מיוטה לנבדה תרוויחו שעה כי הן נמצאות בשני איזורי זמן (והפרש השעה נשמר ביניהן כי שתיהן עוברות לשעות קיץ).
-
לגבי פייג', זמניםטניה, המון תודה על ההסבר והתשובה המפורטת.
בסיבוב שלי - מוגאס לפייג' לא יהיה לי שינוי. מפייג' לברייס מפסידה שעה, מברייס לציון אין שינוי ובחזרה מציון לוגאס ארוויח שעה. בדיוק כמו שידעתי לפני.
במהלך השהות שלי בפייג' יש לי שתי הזמנות. אחת לסיור בקניון אנטילופ ואחת לסירת מירוץ באגם פאוול. זאת אומרת שרצוי לברר במקום באם ההזמנות הן לשעה שחשבתי שהזמנתי או לשעה פחות. נכון?
קצת מבלבל כל הסיפור הזה.
תודה רבה
לימור
-
לגבי פייג', זמנים - תיקון חשובהסליחה עמכם. פשוט מתבלבלים ממעבר משעון אחד לאחר.
בקניון דה שלי, שזה גם אריזונה, שעה יותר מנבדה. בפייג' בשעון קיץ אותה השעה. עוברים ליוטה ושם שעה פחות שוב פעם.
כעת אנו בסיינט ג'ורג ביוטה, השעה 8, בנבדה השעה 7. -
לגבי פייג', זמנים - תיקון חשובהסליחה מתקבלת
. לפחות למדנו משהו 
תמשיך לטייל ולהנות
לימור
-
לגבי פייג', זמנים - תיקון חשובהיי לימור וראובן
קניון דה שלי שייך ל Navajo Nation ולכן גם שם הזמן הוא שעה קדימה יחסית לזמן אריזונה (וגם לזמן נבדה).
אני מציעה ליצור קשר עם מי שאיתו תסיירו באנטילופ ולשאול האם מדובר בזמן אריזונה או בזמן נבאחו.
לגבי המעגן והסירות, ע"פ האתר שצרפתי המרינות פועלות ע"פ זמן אריזונה, כמו סכר גלן. תוכלי לשאול אותם ליתר בטחון.
ראובן, המשך טיול מהנה

(אפרופו בופטים-בסיינט ג'ורג' יש בופט נפלא של רשת צ'אק-א-רמה; ללקק את האצבעות)
-
לגבי פייג', זמנים - תיקון חשובלגבי סיור בקניון אנטילופ תחתון דרך ken's tours - נרשם במפורש בהזמנה:
Note: All times on our site and confirmations are in Mountain STANDARD Time (Arizona Time - No Daylight Saving Time - Not Utah Time - Not Navajo Nation Time).
-
לגבי פייג', זמנים - תיקון חשובתודה רבה.
לא מצאתי איזכור לזה באתר או בהזמנה שיש לי. ניצור קשר עם קן.
טניה, הבופה בסיינט ג'ורג', קראתי את ההמלצה שלך עליו בסיפור טיול שלך ואימצתי. נבקר בו אחרי הטיול בציון, בדרך חזרה לוגאס. המון תודה.
לימור
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקלפי שעון הקיץ, בפייג' אותה השעה של מדינות נבדה וקליפורניה. 10 שעות הבדל עם הארץ י שעון קיץ בארץ.
לגבי מזג האויר. ביולי חם מאוד שם, אני מעריך שמז"א דומה לזה של אילת בקיץ, אם לא יותר חם.
יש לקחת כובע, קרם הגנה, מים.
בהורסשו עדיף לבקר על הבוקר. יש הליכה - חלקה בעליה - של כרבע שעה מאזור החניה. בחזור כעשרים דקות.
לגבי הקניון התחתון, שכחתי לציין שיש סולמות במקום, לא מתאים לאדם עם מוגבלויות. לאדם בריא, גם מבוגר, לא בעיה. אחרת יש לבחור בסיור בקניון העליון.
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקמישהו יודע לגבי רחצה באגם האם ניתן להיכנס למים במרינה . אפשרי גם אם לא מזמינים שייט ?
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקרחצה באגם - מהאתר של NPS:
Swimming is a popular activity at Lake Powell, especially in the summer when water temperatures can surpass 80 degrees Fahrenheit. Please be aware that there are no life guards or designated swim beaches at Lake Powell or on the Colorado River. Swim at your own risk. Swimming is prohibited at all marinas and launch areas.
אני בשלבי תכנון ועדיין לא הייתי שם. נדמה לי שקראתי על חוף נחמד לרחצה באזור Lone Rock אבל עכשיו אני לא מוצאת
. -
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספק -
לגבי פייג', זמניםראובן תודה! בסוף ספטמבר אנחנו מתוכננים גם להשלים סוף סוף את חובות פייג'. אם באפריל היה ככה עמוס, אני מניחה שבספטמבר יהיה לא פחות עמוס (נהיה אחרי לייבור דיי ובכל זאת). הייתם בסופ"ש במקרה? התכנון הנוכחי שלי הוא להיות שם חמישי ושישי, תוהה כמה זמן מראש להזמין את הסיורים והסירה.
-
לגבי פייג', זמניםענת,
גם אנחנו מתוכננים להיות שם בסוף ספטמבר... אולי ניפגש
לדעתי תזמיני כבר מקום בסיור לאנטילופ וגם את הסירה.
אמור להיות עמוס שם בתקופה הזו שכן זה סוף הקיץ...
תמיד תוכלי לבטל.
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקתודה רבה. פשוט נהיה ביולי ולא מתכננים לשכור סירה נראה שנסתפק בשייט מאורגן מהמרינה. חשוב שנוכל לטבול באגם זה חלק חשוב בחוויה בעיקר בחום של הקיץ. לגבי החוף זה נראה כמו אתר קמפינג משכירים ונותנים שרותי אחסון לסירות .לפי התמונות יש רחצה באגם גובים כניסה לחוף : National Park Service - $10 per car.
- Page, Arizona: The city of Page is approximately 12 miles from Lone Rock Beach.
- Visitor Center: at Glen Canyon Dam (9 miles).
האתר
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקמגניב שניתן להגיע עם האוטו עד קו המים. בעיקר בחום של יולי.
אני מבינה שה 10 דולר כניסה לחוף זה הם בנוסף ל-15 דולר כניסה לפארק אגם פאוול שכלול בכרטיס הפארקים, נכון ?
איפה המיקום בו "נכנסים" לפארק ומשלמים את ה-15?
לא הצלחתי להבין בדיוק את המיקום של החוף הזה, אשמח להכוונה וכמו כן האם יש עוד חופים כאלו שניתן לרחוץ/להגיע עם האוטו למים קרובים יותר לפייג'?
תודה רבה
לימור
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקהיי לימור,
זו הדרך המובילה אל המעגן הראשי של האגם. כמעט מיד אחרי הפניה מהכביש הראשי יש מעבר כמו בכבישי אגרה. שם משלמים או מראים את הכרטיס.
בכלל, כדאי להראות את הכרטיס בכל אתר טבע ולשאול האם תקף לשימוש. אנחנו שאלנו במקרה בקניון 'הסלע האדום', הסמוכה לוגאס, והצלחנו לחסוך 5$.....
לגבי החוף המדובר, ע"פ הבנתי זו הדרך אליו ומאחר והוא תחת הפיקוח של הפארקים הלאומיים, למי שיש מנוי שנתי לא צריך לשלם.
חג שמח
-
לגבי פייג', זמנים - למען הסר ספקטניה, אין עלייך!!!
ז"א שגם אם אין לי כוונה כלל לבקר במרינה הגדולה צריך לרדת לכיוונה כדי לשלם. ארשום זאת. מבחינתי זה הפארק הראשון, מתכוונת לרכוש שם את הכרטיס.
תודה גם על המיקום של החוף. הטעות שהיתה לי בחיפוש היא שחיפשתי בגוגל מפס רק את האופציות של אריזונה וזה בעצם ביוטה....
תודה רבה
לימור