טיסה עם wizz
-
שלוש שאלות של לואוקוסטית מתחילה על טיסה עם WIZZ:
1. אולי פספסתי משהו, אבל מקריאת הכללים הבנתי שמותר להכניס או תיק קטן ללא תשלום שנכנס מתחת למושב או תיק יותר גדול בתשלום שנכנס במדף העליון, כל אחד והמידות שלו (אגב, איך הם מודדים את התיק הזה? הרי תיק מבד יכול להתרחב מאוד כשהוא מלא).
אני רוצה לשלם על על התיק היותר גדול, אבל צריכה גם את תיק הכתף הפרטי שלי קרוב אלי - האם זו אופציה קיימת או שעלי לבחור באחד מהשניים?
2. מה בנוגע למזון/שתייה - מותר לי להביא איתי?
3. האם במהלך ההזמנה המקוונת של הכרטיס אני אמורה לראות את כל פרטי הכרטיס לפני שאני מוסרת מספר כא"ש? ניסיתי מספר פעמים ולא הלך לי.
תודה רבה לעונים.
-
טיסה עם wizz1. אפשר להעלות למטוס רק תיק אחד. או טרולי או תיק גב/יד. 2. את יכולה להעלות אוכל ושתיה כמה שאת רוצה. 3. אני לא זוכר אם ניתן לראות את הפרטים אבל את הסכום שמשלמים רואים כל הזמן. אני עשיתי טעות פעם בהזמנה., צלצלתי מיד לשרות לקוחות ותיקנו את ההזמנה ללא עלות נוספת.
-
טיסה עם wizzאחי טס איתם בשבוע שעבר ושילם על טרולי. שתיה אפשר להעלות ומעיל ביד.
-
טיסה עם wizzתיק קטן עד מידות 32*25*42 ס"מ הוא חינם.
טרולי גדול יותר ויש להזמין בתשלום, והוא במקום התיק הקטן.
אפילו ארנק לא ניתן להעלות בנוסף לתיק/טרולי, אבל כמובן זה רק בשער בעליה למטוס, לאחר הכניסה למטוס אפשר להפריד.
אוכל ושתייה מותר להעלות כל עוד הם בתיק או בטרולי , אבל שתייה מותר רק בטיסה מישראל מכיוון שרק בישראל מרשים להעלות נוזלים לטיסה.
בכל מקרה המחירים במטוס סבירים (2 יורו לבקבוק מים או פחית שתיה)
-
טיסה עם wizzאיך מודדים?
יש כלוב בגודל המתאים.נכנס-סבבה. לא נכנס-שלמי
-
טיסה עם wizzלהלן תמונה של כלובי המדידה של וויזאיר בדלפקי הצ'ק אין בנמל התעופה
בקלוז' נאפוקה :

-
טיסה עם wizzתודה רבה לכל העונים כאן.
-
טיסה עם wizzבנוסף לתיק או המזוודה (אם שילמתם עליה), אפשר לעלות עם שקית אחת מהדיוטי פרי של מדינת המוצא. לא ידוע לי שבודקים מה בדיוק יש בשקית הדיוטי פרי...
אין בעייה להעלות אוכל ושתייה למטוס, אך שימו לב. בישראל אתם יכולים להביא שתייה מהבית. בחזור - לא תוכלו להעביר אחרי הבדיקה הבטחונית את השתייה שתביאו. או שתקנו שתייה בשדה התעופה לפני העלייה למטוס, או שתביאו בקבוק ריק (לנו יש בקבוקי מתכת - לכל אחד צבע שונה...) ותמלאו מים לפני העלייה למטוס. בבודפשט לפחות, המים בברז נקיים ואין שום בעייה לשתות אותם..
-
טיסה עם wizzלגבי השאלה הראשונה - בדיוטי תכניסי את התיק הקטן לתיק הגדול. במטוס תוציאי אותו בחזרה...
-
טיסה עם wizzתודה רבה.
ולמה בקבוקי מתכת? פלסטיק אסור?
-
טיסה עם wizz
בהמשך לכל מה שכתבו כאן.
טסתי עם wizz לפני שבועיים. בבידוק בארץ הם פחות מקפידים.
עליתי לטיסה עם התיק הגדול ששילמתי עליו ועוד תיק אישי קטן.
בחזור הטעות הזו עלתה לי 70 יורו. הם מאד קשוחים ומעבירים כל תיק בכלוב
למדידה. -
טיסה עם wizzשושי שלום
כוונתך שהתיק הקטן עלה לך 70 יורו?
תודה על תגובתך.
מיכל