שוק צף??
-
מעוניין לנסוע לשוק צף באמצע השבוע בבנגקוק או במרחק נסיעה ממנה, הבנת שיש כמה. אשמח לקבל המלצות.. הבנתי שיש את damnoen saduak ושהוא ממש מתוייר.
-
שוק צף??אפשר לסגור את זה בכל סוכנות או בכל בית מלון בעלות של 200-300 באט לדמונואן סדואק זה נסיעה של שעה וחצי בערך .
-
שוק צף??כן אבל דווקא אני מחפש משהו פחות תיירותי, ועל השוק הזה קראתי שאינו מומלץ ושהוא ממש תיירותי.
-
שוק צף??לפי מה שקראתי והמליצו לי(גילוי נאות:עדיין לא הייתי בתאיילנד רק מקריאה והמלצות של אחרים)יש שוק צף באמפאוואה שהוא לא ממוסחר ויש גם כמה בתוך בנקוק עצמה שאחד מהם נקרא Lat mayon....ממליצה לך להכנס לגוגל בשמות אלו ולהתעמק יותר.כל השווקים הצפים (חוץ מהממוסחר שציינת)פתוחים בסופ"ש
-
שוק צף??אחדד את דברי ליאת ואוסיף את המילה "בלבד" לסוף דבריה.
ישנו גם שוק צף נוסף עליו כתבתי בעבר כאן, Don Wai הפתוח באופן חלקי גם באמצע השבוע אבל אינני בטוח שבמתכונתו המצומצמת שווה לטרוח ולהגיע אליו היות והקטע "הצף" שבו די חסר בימים אלו. אולי רק כדי לספוג את האוירה הכללית.
כך שאם אתה מגיע באמצע השבוע אין לך הרבה ברירות.
-
שוק צף??ליאת - הגדרה של שוק: "מקום מפגש של קונים ומוכרים".
לכן אין חיה כזאת שוק לא ממוסחר...
כשתגיעי לשוק של אמפאווה תגלי כי אלפים רבים כמוך חשבו אולי שהשוק לא ממוסחר.
לפני כחודש וחצי ביקרתי שם בפעם השניה. היה צפוף אבל נחמד

רצב תמונות צפופות.
טיפ: ככל שמתרחקים לאורך התעלה מהגשר שבתמונה, הצפיפות יורדת
-
שוק צף??וואלה יוסי אתה ממש ממש צודק...היות ולא הייתי אך אספתי ידע רב אני מעבירה ידע זה בשמחה ובאדיקות כפי שנרשם ולא לפי ידע קודם. אך כשאני חושבת על זה:הרי אין לי אלא להסכים איתך