ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסיאטל ללאס וגאס

פורום צפון אמריקה
    4
    9
    3164
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • verteb
      verteb נערך לאחרונה על ידי

שלום.אני שוכר רכב עם חברים בסיאטל ביום ראשון ומתכנן לסוע ולהגיע עד לאס וגאס ביום שישי. אני מעוניין לקבל המלצות על מסלולי טיול בין 2 הערים כאשר את הקטע של סאן-פרנסיסקו עד לוס אנגלס וכן יוסימטי פארק והפרקים שליד לאס וגאס (ציון,ברייס והגרנד קניון) אני מתכנן לעשות בשבועות שלאחר מכן עם החברים. תודה מראש על העזרה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מסיאטל ללאס וגאס:Re
        מסיאטל - אפשר לנסוע לכיוון פורטלנד כשבדרך יש את הר רייניר והר סט הלנס. ליד פורטלנד יש את ערוץ קולומביה עם כמה מפלים ונחלים יפים. משם מומלץ לנסוע מזרחה לכיוון ילוסטון. משם ממשיכים דרך סולט לייק סיטי והפארקים של יוטה ללאס וגאס.
        • מוני
          מוני נערך לאחרונה על ידי

למרות שאני תמים דעים עם אופיר לגבי היעדים שהצביע עליהם והם באמת אחד לאחד!,אי אפשר לעשות את כולם בימים המוקצבים למסע. אני מודע לכך שמדובר בחברה צעירים שאין להם בעיה להתחבר להגה בסיאטל והתנתק ממנו בלאס ווגאס,אבל צריך להביא בחשבון שעד שיוצאים מסיאטל קודם ריינייר ולאחר מכו סנט הלן,משם או קי לקולומביה גורג,יומיים הלכו? משם אל הילוסטון 1200 קמ` ,הילוסטון והטיטון לא דורשים את שלהם,גם אם לא יחקרו אותם? ועוד להוסיף פארקים ביוטה? לא שאני כן, אבל בלתי נתפס אצלי . מוני
          • verteb

שלום מוני ותודה רבה על התיחסותך. האתרים שאופיר ציין הם אכן מעניניים ומרתקים אך בעניין ילוסטון מדובר בסטייה גדולה מדי בשבילנו. וחלק מהפארקים ביוטה כדוגמת ציון,ברייס והגרנד קניון אנו מתכננים לשבוע מאוחר יותר. אם כן בהנתן 5-6 ימים בין סיאטל ללאס וגאס איזה מסלול אתם ממליצים לנו לעשות?
            • מוני
              מוני נערך לאחרונה על ידי

דןדן,באיזה חודש מדובר?
              • דודו מרמת גן
                דודו מרמת גן נערך לאחרונה על ידי

אתם מדברים על כ - 2000 ק``מ שהם לפחות 20 שעות נהיגה נטו ללא עצירות. להערכתי - מהרגע שתתישבו אל ההגה ועד הרגע שתגיעו ללאס ווגאס, תמצאו את עצמכם כל הזמן על הכביש, אתם תכנסו למרוץ היסטרי אחרי הזמן ואחרי הקילומטרים. לא יהיה לכם זמן לעצור לשניה לבקר באתרים שבדרך. אני לא יודע מה האילוצים ומה הסיבה המדוייקת בגללה החלטתם להתחיל דווקא בסיאטל ולמה להגיע ב 5 ימים ללאס ווגאס, אבל אם אין סיבה ממשית - הייתי ממליץ לכם לחשוב על טיסה ולהתחיל את הטיול מלאס ווגאס.
                • verteb

דןדן,באיזה חודש מדובר?:Re
                  מדובר על סוף יוני. האם יש לך רעיון למסלול מסיאטל ללאס וגאס ב-6 ימים עם נסיעה של כ-6 שעות ביום. כאמור: הפארקים:ברייס,ציון וגרנד מתוכננים לשבוע מאוחר יותר כמו גם סאן פרנססיסקו לוס אנגלס ופארק יוסימטי. בתודה מראש על עזרתך האדיבה.
                  • מוני
                    מוני נערך לאחרונה על ידי

אז קודם כל ארשום הצעה בכללי ותבדוק אם זה יכול להתקרב למשהו הגיוני מבחינתכם,אשתדל לא לגלוש מעבר לגבול ה-6 שעות המותרות על פי הודעתך. תשתדלו לשכור את הרכב ערב היציאה כי השכירות ל-7 ימים היא לא יקרה יותר מה-6 ,וכך תוכלו להספיק כבר ביום הראשון הרבה יותר אם הרכב יהיה ברשותכם על הבוקר. יום 1:- רק אם הרכב בידכם תעשו גם את מפל סנוקואלמי,אחר כך מאונט ריינייר ולינה על כביש מס 5 Kelso ואפילו Vancouver. יום 2:- ביקור בקולומביה גורג (פרטים תקבל ),והגעה עד לפני לייק קרייטר ואני מציע להזמין מקום ב-dimond lake יום 3:-כביש ה-Rim drive הקטע הארוך יותר בצד המזרחי (תנועה עם כיוון השעון),ולאחר מכן המשך ירידה על ה-5 ללינה ליד redding צפון קליפורניה. יום 4:- עם ה-44 מזרחה אל פארק וולקני לאסן וחזרה ל-5 עם ה-36 וירידה אפשרית ללינה עד stockton יום 5:- עד Barstow קרוב ל-6 שעות נהיגה. יום 6:- שעתיים וחצי לאס ווגאס. הערה:-להביא בחשבון אפשרויות לאי אילו חסימות במקומות הגבוהים כמו ריינייר, לאסן ,וקרייטר, לכן רצוי להתעדכן במרכזי מבקרים . מוני
                    • verteb

מוני, קראתי בעיון את תגובתך המפורטת ורציתי רק להודות לך מאוד על עזרתך. תודה רבה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון