ארדנים
-
ארדניםכרגע אני מקבל שלילי מכל בקשה שלי לאתר
Ardennes-Etape
זה כל כך מעצבן שזה עובד רק שני-שישי-שני
מקום אחד, עשה טובה ואמר שמוכן מחמישי עד שני... בתנאי שנשלם על שבוע שלם משני עד שני. מה שנקרא גרוייסה חוכם.
ועוד כתבו לי שלא מוכן לתת מגבות/מצעים - צריך להביא לבד.
יכול להיות שבסופו של דבר נאלץ נלון לילה אחד במלון ואחכ שלושה לילות בבית.
-
ארדניםאפשר לחפש כפר נופש באתר הזה: http://www.ardennen-online.com/
בכפרים שלו אפשר לשהות משני עד חמישי.
אפשר לקבל מצעים בכפר בתוספת תשלום.
אנחנו ישנו בוילה ל8 בכפר Domaine du Bonsoy.
בחיפוש תבחר את האזור Dinant/Rochefort.
זה אזור מעולה לטיולים בארדנים.
אבל הוילה לשמונה היא רק עם שלושה חדרי שינה אז זה לא מתאים לך. אז אולי תנסה לחפש שני בונגלו לחמישה, בבונגלו כזה יש שני חדרי שינה.
-
ארדניםתודה.
יש REVIEW ב BOOKING על המקום הזה... על ביקורות על הפנים.

-
ארדניםבניגוד לחכמת ההמונים (ואני לא מזלזלת כלל בהרבה חוות דעת)
לנתי בכפר נופש זה בעבר הרחוק!
הייתי בספטמבר- יכול להיות שבקיץ המצב שונה.
יחידת המגורים הייתה קונבנציונלית של כפרי נופש.
נקודות שהפריעו לי- מתחם המחיה(מטבח,פינת ישיבה,אוכל,שירותים ומקלחת) בקומת קרקע בעוד מתחם השינה היה בקומה שנייה- בינהם גרם מדרגות עץ ללא דלתות למניעת החלקה של ילדים צעירים. לא נעים בלילה היה לערום שם כיסאות כדי שלא יגיעו בטעות למטה.
עוד נקודה-שחדרי השינה היו קטנים מאד.
בהיבט הסביבתי-כפר לא מטופח ומאורגן, אלא ממש בתוך היער, הבקתה שלך ,העצים סביבה ו...זהו.
יש שירותי מכולת-כביסה-בריכה (בתקופה שלי היו בשעות מאד מוגדרות של היממה).
בגדול יותר אתר קמפינג משודרג- מאשר "כפר נופש "מפנק- אבל בתקציב שהיה לי וגודל המשפחה-בהחלט סיפק את הצרכים (שלנו)
חוות דעת זו נכונה ללפני עשור .דברים משתנים גם .
עוד אופציה- רחוקה יותר מהמרכז (ליד ספא) שלנתי בה- עם 10 נפשות- לא יודעת אם זמינה.עם ז'קוזי ופינוקים. בעקרון שישי-שישי אבל הייתה גמישה עבורנו.מאד מומלץ אבל כאמור רחוק מדי לארדנים הקלאסיים.
קוטג עד 10 נפשות
היות ואתם הרבה נפשות
מעט ימים
תצטרכו אולי להתפשר על תשלום יתר או על מיקום מרוחק.
-
ארדניםהיינו לפני חמש שנים וזה בדיוק כמו שיונית מתארת.
גם אני נבהלתי בהתחלה מהביקורות בבוקינג ואז, כשקראתי אותן ראיתי שהן מתייחסות בעיקר לבעיות של החורף ולא של הקיץ.
באנו לכפר עם חששות אבל בסך הכל זאת תמורה טובה למחיר.
היו לנו כמה בעיות קטנות כמו שהיחידה שלנו לא היתה על הכביש אלא בשורה השניה וגם שהדוד מים דולק רק בערב וערב אחד באנו מאוחר והמים החמים נגמרו באמצע המקלחת. יש שעות ספציפיות לא רק לבריכה, לכביסה ולמכולת אלא גם למקלחת.