טיול משפחה לאגם מאג'ורה
-
פעם ראשונה בפורום, טיול משפחתי שני זוגות צעירים, שני בנים שלנו, צעירים ונכד אחד מתוק. פעם ראשונה בהרכב הזה, יום הולדתי ה-60 טיול מרגש עבורי . טסים למילנו, נוסעים למאג'ורה, משתכנים במלון בריסטול ומשם מטיילים באזור. כמה התלבטויות. ראשית לרכב בהנחה שלכל אחד מאיתנו מזודה, 8 מבוגרים. ושיש לנו טיולון לתינוקון, חשבתי לקחת רכב גדול ואחד סטיישן משפחתי. נכון או שעדיף שני רכבים גדולים? אם יש משהו שלא חשבתי עליו אשמח לשמוע, טיפים, מסלולי טיול באזור סטרסה, כל דבר יעזור. חברת השכרת רכב מומלצת? וכן לא שכחתי שאני צריכה כיסא לילד. תודה
-
טיול משפחה לאגם מאג'ורהשלום גלית.
היינו באוקטובר במאגורה. שכרנו ואן. אני חושבת שהבחירה שלך בואן וסטיישן משפחתי היא נכונה. אני יכולה להמליץ על מספר מקומות נחמדים שהיינו בהם, על אף שההרכב הוא שונה. אנחנו היינו צריכים לספק אטרקציות למגוון גילאים. אתם בעצם עושים טיול מבוגרים מאחר שהתינוק לא ממש זקוק לאטרקציות , חוץ מאולי הכנסת רגליים למים באגם. תלוי בן כמה הוא.
עמק ורזאסקה, לאוהבי הטבע ומסלולי ההליכה , הלא קשים, נהדר. עליה תלולה ולאחריה סכר עם נוף מרשים ואחכ נסיעה יפה והגעה לגשר היפה והעתיק פונטה די סאלטי , שם ניתן לעצור, לעשות פיקניק וללכת קצת לאורך הנחל .
אפשר לנסוע אחר כך לקצה העמק לכפר היפה סונוניו. אפשר לעשות מסלול חמוד למפל. לא קשה. לא לשכוח לקנות כרטס חניה בכניסה לעמק.
ביקור באיים, איזולה בלה ומאדרה. גם נחמד מאוד.
סטרזה חביבה לטיול של כשעה .
אינני יודעת איפה מלון בריסטול, אבל אם אתם חובבי בריכות חמות חיצוניות, מומלץ לנסוע לsplash&spa ב monte tamaro. מגלשות ובריכה חמה עם ספסלים במים , גקוזי וכל מיני שפריצים בנוף נפלא.
זהו. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.
איילת
-
טיול משפחה לאגם מאג'ורהגם אנחנו מאד אהבנו את ורזאסקה ואת מגיה, אבל הם לפי דעתי מרוחקים מעל שעתיים מסטרזה. אם רוצים לנסוע לסונוינו המקסימה-מעל שעתיים וחצי נסיעה לכיוון. בשרשור אחר גלית הגבילה את משך הנסיעה.
-
טיול משפחה לאגם מאג'ורהתודה רבה על כל הרעיונות
-
טיול משפחה לאגם מאג'ורההיי גלית,
ראשית לגבי כיסא לילד,
אשפר לשריין בוסטר מראש במעמד ההזמנה, העלות שלו היא 13 דולר ליום או 90 דולר לשבוע (+מסים מקומיים), אין מניעה להביא מהבית.
על מנת שישמרו לך בוסטר את צריכה לבקש זאת מראש במעמד ההזמנה , או לסמן אותם באתר (וללחוץ על "עדכן מחיר" לפני ההמשך).
לגבי סוג הרכב מומלץ מיני ואן, (אלה אם כן בני המשפחה ממש מתנגדים)
אשמח לעזור עוד, דני

-
טיול משפחה לאגם מאג'ורהערב טוב,
מצטרפת לכל המלצותיה של איילת ומוסיפה - אגם אורטה ואורטה סן ג׳וליו, רכבת צ׳נטובלי מלוקרנו לעיירה סנטה מריה, אגם לוגאנו ואסקונה. בספר ״המשפחה המטיילת״ ניתן למצוא את כל המסלולים הנ״ל.
בילוי נעים,
גנית