ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שייט לאלסקה

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    2240
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • htadmor
      htadmor נערך לאחרונה על ידי

שלום 

אבקש את עצתכם לגבי הזמנת שייט מונקובר לאלסקה וחזרה בסוף יולי , תחילת אוגוסט. איזו חברה מומלצת? האם יש הבדל בין חדר פנימי לחדר עם חלון? (עקב הבדלי מחירים)? 

האם להזמין באינטרנט או דרך סוכן מהארץ?

אנחנו זוג מבוגר בגילאי ה 60 ומתכננים 10 ימים ברוקיס ולאחר מכן שייט מונקובר לאלסקה. וחזרה.

אשמח לשמוע המלצות ותובנות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורלי1024
        אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

שייט לאלסקה

בקיץ הקודם בדיוק באותה תקופה שטנו לאלסקה מוונקובר בקרוז בספינה פרינסס קוראל

ההפלגה היתה באורך של 7 ימים.

לשאלותיכם: 

החברה שבה בחרנו - פרינסס (love boat זוכרים?) היתה מצויינת אבל אני מתארת לעצמי שכך המצב גם באחרות. לפי דרוגי שביעות רצון celebrity נחשבת למספר 1.

הכי חשוב לדעתי להיכנס לאתר cruize.com ולראות איזה קרוז עונה על הדרישות והתוכניות שלכם ואז לקרא ביקורות.

לגבי החדר ממליצה מכל הלב לשקול ברצינות חדר עם מרפסת. הקרוזים הללו מתאפיינים בשיט לאורך החופים וכיף גדול פשוט לשבת במרפסת וליהנות מהנוף בלי להצטופף עם כולם על הסיפון העליון

(אם בכל זאת תבחרו בחדר פנימי ממליצה לצפות מסיפון יותר נמוך ופחות צפוף ולא לחשוב שדוקא הכי גבוה הוא הכי טוב. בספינה שלנו בdeck 7 היה גם מרווח וגם סוג של חימום )

לגבי הזמנה מסוכן/אינטרנט, הכי טוב לעשות שיעורי בית ואז לפנות לסוכן שלכם ולברר. אני הייתי בטוחה שאמצא דרך האתרים כל מיני מבצעים והנחות ובדקתי ממש לעומק עד לרמת החדר הספציפי המבוקש ואז להפתעתי סוכנת הנסיעות (המדהימה) שלי הציעה לנו מחיר טוב יותר

מאחלת לכם טיול נפלא

אורלי

• htadmor
          htadmor נערך לאחרונה על ידי

שייט לאלסקה

תודה על התגובה המפורטת. את יכולה למסור לי סדר גודל מחיר? אם יש עוד פרטים שיכולים לעזור אודה לך מאד.

• אורלי1024
            אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

שייט לאלסקה

המחיר משתנה לפי חברה, ספינה, מסלול, תאריך, הקומה בספינה והחדרים השונים לפי מיקום והיצע

לכן אין שום משמעות למחיר שמישהו אחר שילם

מאד ממליצה להיכנס לאתר שציינתי ואז תראו את כל המחירים

אם תחליטו לקחת חדר עם מרפסת/חלון חשוב לבדוק באיזה אזור תשוטו במקביל ובסמוך לחוף ואז לבחור חדר בצד המתאים של הספינה

אנחנו שטנו בכיוון אחד מוונקובר לוויטייר ולכן לקחנו סוויטה בצד שנקרא port 

הצד הזה בהפלגה שלנו היה קצת יותר יקר אבל זה היה ממש שווה

אשמח לסייע בכל שאלה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון