ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אקספדיה

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    2621
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • may east
      may east נערך לאחרונה על ידי

בלי לשם לב, לפני חודשיים השלימה אקספדיה את רכישת אורביץ ORBITZ, וזה אחרי רכישת TRAVELOCITY.

פשוט מגה חברה ...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • haim1952
        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

אקספדיה

תודה על המידע,ושבוע טוב חיים.

• FlyingOut
          FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

אקספדיה

בהחלט משהו שכדאי להכיר.

רכישת Travelocity לא הייתה מורגשת משום שהאתר כבר השתמש בממשק המלא של אקספדיה לפני כן, ובעצם הייתה כאן סתם העברת בעלות שמבחינת הצרכן הייתה שקופה לחלוטין. רכישת אורביץ, לעומת זאת, היא ממש הזזת דיוויזיה בחזית הקבוצה מול קבוצת פרייסליין.

קבוצת אקספדיה, אגב, מחזיקה גם בחטיבה עסקית בריאה מאוד ובמספר מותגים בינ״ל כמו הוטלס.קום, טריוואגו והוטוויר. 

ולמרות זאת קבוצת פרייסליין משאירה לה אבק כמעט בכל המדדים. הקבוצה מחזיקה בכמה מותגים בינ״ל גדולים כמו בוקינג.קום, קיאק, אגודה, רנטלקארס (השכרות רכב), אופן טייבל (הפלטפורמה המובילה בעולם להזמנת מסעדות) וכמובן אתר פרייסליין. 

• may east

אקספדיה

סתם נתון מענין - אני מזמין טיסה לטיול משפחתי של 8 אנשים..

באקספדיה אני מוגבל ל 6 בהזמנה אחת, ובאורביץ ל 9.

כמובן שאפשר להזמין ב 2 הזמנות, אבל אני חושש לדוגמא שיש מצב שה 3 הנוספים לדוגמא יהיו כבר במחלקת כרטוס אחרת.

מה שמרגיז, שתנאי ביטול לדוגמא, בחברת התעופה עצמה כתוב X, באקספדיה Y, ובאורביץ בכלל לא ברור.

• FlyingOut
              FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

אקספדיה

העלת פה נקודה מעניינת מאוד שכדאי גם לאחרים להכיר. כתבתי על זה פוסט פעם.

בהזמנה של מספר רב של כרטיסים בהזמנה אחת - המערכת תנסה לאתר את מחלקת הכרטוס הזולה ביותר שבה זמינים מספר המושבים הרצוי. ככלל, המערכות האלו יודעות לחפש עד תשעה מושבים ביחד. המשמעות המתבקשת היא שהכללת כל הנוסעים תחת הזמנה אחת כמעט תמיד תקפיץ את המחיר, כי כנראה שיהיו מושבים זמינים במחלקות כרטוס זולות יותר. 

אבל יש בהחלט מקום לדאגה שחלק מהנוסעים יהיו מכורטסים בנפרד. הדגש כאן הוא על הכרטוס הנפרד, ורק לאחר מכן על ההבדל במחלקת הכרטוס משום שהשני סביר להניח משפיע מעט מאוד על תנאי הכרטיס (בהנחה ששתי מחלקות הכרטוס נמצאות תחת אותה קבוצת תעריפים, וזה המצב בדר״כ). כשנוסעים מכורטסים תחת הזמנות נפרדות חברת התעופה לא מחוייבת, על הנייר, להתייחס אליהם כאל קבוצת נוסעים, ובמקרים של פעילות לא רגילה (IRROPS) הנוסעים בקבוצה עלולים למצוא את עצמם מטופלים כשתי קבוצות נפרדות. זה לא המצב הרגיל, וחברות תעופה כמובן עושות כל מאמץ כדי שמשפחה תמשיך יחדיו, אבל זה סיכון מסוים שרצוי לקחת בחשבון. בעיניי הוזלת המחיר, שיכולה להיות משמעותית גם היא, מצדיקה את הסיכון הזה. כמובן שלא רצוי להפריד ילדים מהוריהם או  משהו משוגע כזה בעת ביצוע הזמנות נפרדות לקבוצה.

אורביץ לא מצטיין בהצגת מחלקת הכרטוס, ורק לפעמים אפשר למצוא את תנאי הכרטיס המלאים במהלך תהליך ההזמנה. באקספדיה ומרבית האתרים הגדולים האחרים אין את הבעיה הזאת בכלל, וכמובן גם באתרי חברות התעופה. 

• may east

אקספדיה

דווקא באורביץ בסופו של דבר הצלחתי לראות את תנאי מחלקות הכרטוס.

הם שמים את זה בשלב אחרון. ה REVIEW AND BOOK.

יש לינק למטה fare rules and restrictions.

חשוב לזכור שלאורביץ יש low fare guarenty גם לטיסות, אם מוצאים אותן יותר זול עד למחרת בשעה מסויימת בערב זמן ארהב. מקבלים דולרים של אורביץ ולא החזר מזומן.

בקשר להערתך על מחלקות הכרטוס - אכן טיפ ישן וטוב שהזכרת לכולם.

אני רציתי לשים את הדגש שלכל אתר יש מגבלה לכמה אנשים יכולים להכנס לאותה הזמנה ביחד...

במקרה שלי, זה גרם לי להזמין באורביץ ולא באקספדיה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון