Google my maps
-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרת..היי רונית...
...לא צריך לעבוד עם mymaps אפשר לעבוד עם google-maps הרגיל ב-offline!!!
....ואז אפשר להוציא הדפסה בלי בעייה...

-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתאפשר לטעון מפות לפני הטיול?
-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתהדפסה של כל המפה? חלקים קטנים עוד הצלחתי..
מחר אמשיך בנסיונות.
ועוד משהו..פעם אפשר היה לבחור באייקון מתאים.צורת בית,צורה מתאימה לבית קפה מסעדה,שולחן פיקניק,גלים...היום,רק נעצים הצלחתי לשים

-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתאכן האייקונים נעלמו

גם בעבר חוץ ממסלולים הייתי בונה לי מפות אטרקציות/מסעדות בתוך עיר או בסביבת המלון (המלון היה עם אייקון של צורת בית) ללא מסלול ביניהם וכיום לא מצליחה.
בהתחלה הייתי עוברת לגירסה הישנה לשם כך אבל גם בה כבר לא מתאפשר.
די מבאסת הגירסה החדשה. חשבתי שעם הזמן אתרגל אבל לא כ"כ

-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתגם במפות החדשות אפשר לבנות מפת אטרקציות ונקודות. גם האייקונים דווקא קיימים. אולי לא אותם האייקונים כמו קודם, אבל אפשר גם להוסיף אייקונים משלך. כאשר עומדים מעל או לוחצים על שורה של נקודה ברשימת הנקודות שבמפה, בצד ימין של השורה עולה אייקון קטן. כשלוחצים עליו אפשר לשנות את הבועה לצורה אחרת, או לאייקון מרשימה קיימת, או אפילו לאייקון שמצאת באופן חופשי באינטרנט.
-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתשומרת לי את ההסברים ובשישי שבת אתאמן

-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתפסגות - התכוונת בצד שמאל עולה מעויין חציו כהה חציו לבן. בלחיצה עליו נכנסים לתפריט עריכת הנקודה כולל צבע וסימן.
אמה - על מנת להדפיס עומדים על השורה "הוסף שכבה". בצד שמאל שלוש נקודות מאונכות לעריכה. בחירת "הדפס מפה" ידפיס את כל השכבות הפתוחות. ככה אפשר להדפיס רק חלקים נבחרים מהמפה.
-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתפסגות, המון תודה. למדתי משהו חדש.
כדאי להדגיש שאת כל השינויים האלו עושים ב-MY MAPS ולא תוך כדי בנית המפה.
-
תודה רבה-- מצאתי את האופציה לשמירה מקוצרתרוני, אתה כנראה צודק אם עובדים בעברית. טוב שהבהרת. אני עובדת באנגלית.