ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Karrimor- לשמור מרחק?

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    4
    4
    2619
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • clilasr
      clilasr נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו בשלבי התכנון של טיול לדרום אמריקה ל-3 חודשים. מתכננים לעשות קצת טרקים וקצת להנות מהנוף.
      מדדנו הרבה תיקים - אבל:
      התיק שהיה לנו הכי נוח ובתקציב ונהדר מבחינת חלוקת תאים וכו' היה Karrimor munro.מצאנו אותו ב"למטייל עודפים" מאוד התלהבנו ואז נתקלנו בביקורות על karrimor (בעלות סינית, וכו' וכו')
      מישהו יכול להגיד מניסיון או מאיזשהו מקור ידע האם שווה לקחת את הסיכון ולקנות את התיק הזה? 
      יש שאומרים שנוחות גוברת על הכל, מצד שני עד כמה האיכות של karrimor ירודה עכשיו?

*וסתם כבדרך אגב- שכחנו לשאול, אולי מישהו פה יודע- האם התיקים ב"למטייל עודפים" מגיעים עם אחריות?
      ____________________________________________________________ _____________________

ושאלת נעליים: 
      האם ניתן לטרק עם נעלי light hiking בדרום אמריקה? 

תודה רבה!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דניאל רוזליס
        דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

karrimor- לשמור מרחק?

בסך הכל, קרימור חברה גדולה מוכרת ותיקה ועם מוניטין. אף פעם לא עפתי על הציוד שלהם, אבל הוא תמיד היה נראה לי סביר+ ולא עם חשש לבעיות כלשהם. תמיד אפשר וכדאי להסתכל בעוד חנות או שניים למדוד כמה דברים, בשורה התחתונה- אם התיק נוח על הגב, נוח בגישה ובסידור אז קרימור יעשה את העבודה. בנוגע לנעליים, יעזרו אם תפרסמו את שם הנעל שנוכל לתת חוות דעת, באופן כללי אם לא מתכננים לעשות טרקים קשים אולי זה יספיק, אבל ייתכן שכדאי לשקול לעבור להייקינג או לטרקינג. אבל שוב, תגידו מה הדגם הספציפי, ההגדרות האלה לא באמת משנות לצערי הרב ראיתי בעיניי יותר מדי נעליים "טרקינג" שגמרו קריירה יותר מדי מהר. קניתי פעם תרמיל של וואודה בלמטייל עודפים והוא התפרק והם נתנו לי אחריות, אז בסך הכל יש אחריות אבל צריך לשאול את המוכר כי זה תלוי חברה ספציפית, אני מאמין שלקרימור יש אחריות לשנה (כדאי לשמור קבלה אחרת יהיה בעיות)

• tuviii
          tuviii נערך לאחרונה על ידי

karrimor- לשמור מרחק?

מה שידוע לי על קרימור שהיא חברה בריטית (לא יודע מי הבעלים) אבל החברה מוכרת בכל העולם.

אני אישית לא אוהב את הדברים שלהם אבל זאת דעתי האישית

ואם גם חלוקת תאים וגם מערכת גב היה לך נוח אז לך על התיק הזה כי בסך הכל היא חברה טובה (לא בסקלה של אוספרי גרוגרי וכו'... אבל הם טובים)

בקשר לאחריות תשאל בחנות, אבל לדעתי יש לקרימור אחריות של הייצר

תהנה

• shimon amar
            shimon amar נערך לאחרונה על ידי

karrimor- לשמור מרחק?

אני עם קרימור 8 שנים ומאוד מרוצה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון