רומא
-
שלום, אני טסה לארבעה ימים לרומא ואשמח להמלצות לאיזה מקומות כדאי להגיע (זוג צעיר) והאם כדאי לקנות את הרומא פס איך כדאי לנסוע משדה התעופה לתחנה המרכזית ברומא? וכמובן כל הצעה למקום שאסור לפספס יתקבל בברכה! (מסעדות, מוזיאונים וכו')
תודה רבה ושבוע טוב

-
רומאלגבי הסעה משדה התעופה לעיר- יש שאטלים שיוצאים כל כמה דקות מאולם היוצאים ומפזרים את הנוסעים בין המלונות.
לגבי הרומא פס תלוי מה אתם רוצים לעשות- אם אתם מעוניינים לבקר בהרבה אתרים זה משתלם, אם אתם בעניין של קניות וטיול ברחובות אז זה פחות משתלם. קחו בחשבון שהכרטיס לא כולל כניסה למוזאוני הותיקן.
-
רומאהדרך הזולה להגיע העירה מנמל התעופה הא באוטבוס שיביא אתכם לתחנת הרכבת טרמיני.
לא כדאי לקנות רומא פס.
4 ימים ברומא הם ימים גדושים ומלאים ולא תהיה בעיה מה לעשות אלא מה עדיף לעשות קודם.
-
רומאמסכימה שהרומא פאס מיותר
לגבי אטרקציות: הרשת עמוסה בהמלצות

-
רומא פסלדעתי ברומא פס מאד מומלץ אפילו מהסיבה הפשוטה שהוא נותן נסיעה חופשית בתחבורה ציבורית וניצלנו אותה הרבה.
את הכניסות חינם עם הכרטיס ניצלנו בקולוסיאום וחסכנו תור ארוך.
-
רומא פסגם אני ממליץ על הרומא פאס אבל זה תלוי במה אתם רוצים לעשות,כמו שאמרו לפני אם זה רק להסתובב ולעשות קניות וכאלה אז אין צורך
מקום שלפי דעתי חובה לבקר בו הוא גלריית בורגזה (חייבים להזמין מקום מראש,זה די פשוט דרך האתר שלהם).
עוד מקום שמאוד אהבנו זה palazzo altemps
המוזיאונים הקפיטוליניים גם נחמדים מאוד.
אם אתם מתכוונים לבקר בקולסאום אז לפי דעתי כדאי מאוד לעשות את זה עם מדריך,אנחנו היינו שם בלי מדריך ועם 2 ספרים והתאכזבנו מאוד,לא היה מעניין במיוחד מבלי לשמוע את כל הסיפורים.
מוזיאוני הוותיקן יפים מאוד וכדאי להזמין כרטיסים מראש כדי לדלג על התורים הארוכים.
תהנו בטיול,רומא עיר מדהימה!
-
רומא פסתודה רבה לכולם!
-
רומא פסמתי אתם טסים?
שימו לב שיש מקומות שפתוחים חינם ביום א' הראשון של החודש. לדוגמא, הקולוסיאום.
-
רומא פסוואלה? אני אהיה שם ביום ראשון הקרוב. איפה כתוב את זה? בדקתי באתר של הקוליסאום ולא ראיתי
-
רומא פס