חנויות מתמחות לאפייה
-
היי חברים,פורום יקר!! ראשית חייבת לציין לטובה את הפורום הנהדר ואנשיו המקסימים! אני אמנם כותבת כאן בפעם הראשונה אבל קוראת אתכם כל הזמן גם כשמשעמם לי:-) אז ככה,אנחנו מגיעים למערב ב8/6 נהיה בין השאר בסן פרנסיסקו,ווגאס,ונסיים בניו יורק.השאלה שלי היא כזו,היות ואני חובבת אפייה מושבעת וזהו גם תחום עיסוקי(קונדיטוריה) רציתי לדעת אם יש במקומות הנל חנויות מתמחות לאפייה ששווה לבקר בהן.חנויות מומלצות עם כלים מיוחדים,גאגטים מעניינים וכו.או שפשוט לשוטט ולמצוא על הדרך אשמח אם מי מכם מכיר ויכול להציע לי תודה לכולם! והמשך טיולים מהנים!
-
חנויות מתמחות לאפייהאני הגעתי ל NEW YORK CAKE AND BAKING בעקבות טיפ שהיה פה .
יש פה הכל - חלומו של כל חובב בתחום (חבל שהמזוודות לא מספיקות )
מבחוץ נראה קצת בלאגן אבל כשנכנסים אוי ....רוצים הכל
שימי לב שאם את רוכשת תבניות / משטחים לתנור רחב
אצלהם יותר עמוק ולא מתאים .
ממליצה לקחת מידות מכאן שלא תתאכזבי כשתגיעי ארצה .
יש עוד מס חנויות יפות אבל יקרות .
היתה פה בזמנו רשימה מסודרת שצביקה ארגן .
צביקה אם אתה רואה אנא
תהני
טובה
-
חנויות מתמחות לאפייהבכל אאוטלט, גם בוגאס, יש חנויות kitchen, שם תמצאי את כל טוב מה שאת צריכה וגם דברים שלא חשבת עליהם
-
חנויות מתמחות לאפייהאם טובה קוראת לי, אני לא אגיע ?
לפני כשנתיים פרסמתי את הפוסט: ניו יורק לחובבי Gourmet
שימי רק לב שהנתונים במפה אליה הפוסט מקשר נכונים לאמצע 2013. מאז יש חנויות שנסגרו, או עברו מקום (חנות אחת שמאוד אהבתי עברה ל-NJ) וגם רשימת המסעדות והדרוג שלהם נכונים ל-2013.
לקראת הטיול שלנו השנה, אני ככל הנראה אעדכן או אפרסם מפה חדשה, אבל בינתיים עוד אין לי רשימה מעודכנת יותר.
-
חנויות מתמחות לאפייהצביקה

את הרשימה המעודכנת שלך אכניס לפייבוריט (שתהיה זמינה ותמיד)
לאיזה חלק של אמריקה הפעם?
בעוד יומיים קופצת לטעום לימונצ'לו טירמיסו ומה שבינהם (דולצ'ה ויטה)
טובה
-
חנויות מתמחות לאפייהלגבי לאן הפעם, אני עדין מתלבט - ראי את השרשור הזה.
ניו יורק תזכה בכל מקרה ל-4 ימי ביקור, שזה התמריץ שלי לעידכון המפה.
את מוזמנת כמובן להביע את דעתך על החלופות במסגרת האילוצים.
ולגבי הטירמיסו והלימונצ'לו - קפיצה טעימה !!!

-
חנויות מתמחות לאפייההיי
גם בוולמרט יש מוצרי אפיה וגם ב partycity
(אחרי שקניתי ערימות לאחותי בפרטי סיטי גיליתי בוולמרט את אותם מוצרים זולים יותר) .
בכל מקרה גם פה וגם פה היו זולים מהארץ
מירב
-
חנויות מתמחות לאפייהוואו תודה לכולכם על התגובות והמענה!! ללא ספק ריגשתם אותי באינפורמציה הנל
-
חנויות מתמחות לאפייהוטורים של מוצרי Wilton ואחרים יש גם בחנויות היצירה של Michael's.