טיול משפחתי לאלסקה
-
שלום, אני מתכננת טיול משפחתי (משפחה של 6 אנשים, הילדים בגילאי 10 עד 24), לארה"ב ואלסקה. רציתי לברר לגבי אלסקה - האם הטיול מתאים למשפחה, האם אפשרי לשכור קרוון משפחתי במחיר סביר שם והאם אלסקה מותאמת לטיול בקרוון? כמה זמן מומלץ לטייל שם, והאם סוף ספטמבר - תחילת אוקטובר זו עונה מומלצת לטיול?
תודה רבה לעוזרים!
-
טיול משפחתי לאלסקההחדשות הטובות: אלסקה בהתאם מתאימה לטיול משפחתי, אין בעיה לשכור קרוואן ("מחיר סביר" זה מונח יחסי, אבל בכל מקרה עדיף להזמין לפני ה-1 לינואר ואז יש מחירים הרבה יותר טובים), ואלסקה מותאמת טוב מאוד לטיול בקרוואן. יש לטיול בקרוואן את החסרונות והיתרונות שלו, אבל אני מניח שאת זה אתם כבר מכירים.
החדשות הפחות טובות: סוף ספטמבר ותחילת אוקטובר זה מאוחר מדי לאלסקה. חלק גדול מהשמורות, חברות הטיולים והמלונות כבר נסגר לעונה, הימים מתקצרים מאוד, ומזג האויר מתקרר במהירות. הרבה יותר טוב לכוון ליולי - אוגוסט ולחצי הראשון של ספטמבר. אם אי אפשר להקדים את הטיול שלכם, הייתי מוותר על זה ומחכה להזדמנות אחרת.
-
טיול משפחתי לאלסקהתודה על העזרה! בעייתי לנו לשנות, אם נגיע כבר ב16.9 לאלסקה אז הכול יהיה סגור ואין טעם להגיע?
-
טיול משפחתי לאלסקהזה לא שאי אפשר לטייל באלסקה בתאריכים האלו, אבל כאמור חלק גדול מהדברים שאפשר לעשות בקיץ כבר לא יהיו זמינים בתאריכים האלו. הייתי הולך על מע' קנדה במקום, ושומר את אלסקה לשנה אחרת שבה תוכלו לטייל בתאריכים נוחים יותר.