טיסה לפראג
-
שלום לכולם,
אז אחרי הרבה התלבטויות ומריטת שערות, החלטנו סוף סוף על היעד...
השאלה שלי עכשיו איזו חברת תעופה מומלצת? אני מאוד מעדיף להתרחק מ-up.תודה מראש לעונים!
-
טיסה לפראגלמה להתרחק מ- UP? אני טסתי עכשיו לברלין והיה מעולה. ולשאלתך, צריך לטוס עם חברה שנותנת מחיר אטרקטיבי יותר לטיסה ישירה.
-
טיסה לפראגטסנו עם אפ של אל על גם לפראג וגם לברלין והיה מצויין!
ביטחון הכי טוב שיש ומחיר מעולה גם כן!
ממליצה בחום ושעות טיסה נהדרות
-
טיסה לפראגהסיבה שאני אומר את זה היא ששמעתי סיפורי זוועה על הטיסות האלה, כמו גם חוסר נוחות בטיסה (מקומות ישיבה דחוסים וכו׳).
-
טיסה לפראגלא צריך להגזים, גם מדובר בטיסה קצרה. יש חשיבות רבה לצפיפות כשטסים למרחק של 10 שעות, אבל פה - כמו אוטובוס לאילת, לא הרבה וזה נגמר. ודעות יש תמיד לכאן ולכאן על החברות השונות.
-
טיסה לפראגפראג מדהימה ורומנטית. קחו מטריה . כבר קרה לנו שבקיץ ירדו גשמים. הטיסה קצרה. תהנו.
יוכי.
-
טיסה לפראגהיה פה בפורום דיון ערוך בנושא. הכל תלוי את מי אתה שומע. מי שרגיל לטוס בביזנס, אין ספק ש- UP מחלקה רגילה נוחה הרבה פחות. אני טסה המון עם אל על מחלקת תיירים ולא ראיתי שום הבדל בין אל על ל- UP, למרות שבדיון הארוך ההוא נאמר שמרווח בין השורות ב UP יותר קטן. אני מאמינה שזה נכון, אבל לא הרגשתי את זה. מבחינתי מה שמכריע זה המחיר ושהטיסה תהיה ישירה. ב- UP יש גם מחלקה משודרגת, יקרה יותר. אתה יכול לקחת אותה.
-
טיסה לפראגחזרנו מפראג לפני חודשיים
טסנו ב UP
אם רוצים להימנע מהצפיפות ניתן להוסיף כסף ולשבת ביציאת החרום(זה מה שעשינו)
מלבד זאת הטיסה הייתה נעימה מאוד
-
טיסה לפראגקניתי לפני כמה ימים טיסה עם Wizz Air בפחות מ-200 דולר
-
טיסה לפראגמתי הטיסה? בחום הקייץ אולי לא נעים אבל טסנו בתחילת הסתיו וצפיפות לא היתה. למרות שאנו ארוכי רגלים היה לנו נוח בדיוק כמו בכל טיסה אחרת.
לפעמים להרכב הנוסעים יש השפעה על ההרגשה. (-:
-
טיסה לפראגלמה להתרחק מ-UP?
טסנו 4 פעמים בטיסות אלה, עם כל המשפחה והיה מעולה. מדובר בטיסות קצרות.
מרווח הרגליים סביר, אלא אם כן מדובר באדם גבוה במיוחד ואז יש אפשרות לשדרוג מושב.
בהחלט טיסה נוחה.
-
טיסה לפראגטיסה מצויינת,מושבים ומרווחים כמו באל על,שירות מצויין ,יש מסכים עם תוכניות בידור (צריך לקנות אוזניות בכמה שקלים)
הכל מצויין
-
טיסה לפראגטסתי באפ, בוויז, באיזי ג'ט. בכולם היה נוח וזול. באפ אפילו מחלקים מים ולא צריך לזכור להביא בקבוק או לקנות בשדה התעופה (אם ממריאים מאירופה). גם הדיוטי פרי שלהם נחמד. אם קורה לכם (כמוני) שלא הספקתם לקנות לילד מתנה - אפשר להסתפק בזה - קניתי לילד את ארנק העור הראשון שלו...
-
טיסה לפראגאנחנו מתכוונים לטוס בתחילת יולי. הבנתי שהטיסות שלהם יוצאים מטרמינל 1?