ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1540
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • daganro
      daganro נערך לאחרונה על ידי

האם ידוע למישהו כמה זמן ייקח להוציא ויזה לסין בדלהי והאם הם עושים בעיות או עדיף להגיע להונג קונג ושם לטפל בזה? החשש שלי הוא להיתקע בהונג קונג יותר מדי זמן.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסין

אומנם לא הוצאתי ויזה לסין בשגרירות בדלהי, אבל הסטנדרט הוא בערך שלושה ימים בתהליך הרגיל ועד כמה שעות בתהליך מהיר (בתשלום נוסף). בבנגקוק קיבלתי ויזה תוך שעתיים וחצי בתהליך המהיר, לדוגמה, ובישראל היא חזרה אחרי ארבעה ימים. 

׳בעיות׳, להערכתי, תלויות הרבה יותר בדרכון שבו אתה מחזיק ולא בשגרירות שממנה אתה מבקש לקבל את הויזה. כלומר, ייתכן שתיירים מהודו לא גורמים לסין אושר גדול אז השגרירות בדלהי קיבלה הנחייה להיות קמצנית-ויזות, אבל זה יהיה רלוונטי לבעלי דרכון הודי ולא לבעלי דרכונים זרים. 

אם הייתי במקומך הייתי פשוט מבקש ויזה בשגרירות בדלהי. אם, מאיזושהי סיבה, אתה מקבל סירוב אז נסה שוב בהונג-קונג בתהליך מהיר. 

• תומר
          תומר נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסין

כמעט תמיד יש אופציה להנפקה מהירה תמורת תוספת תשלום (ולדעתי זה ההבדל בדוגמאות של FLYING).

כשאתה בדלהי תברר את משך זמן ההנפקה כשאתה רק מגיע לעיר, וככה תוכל לנצל יותר טוב את השהות בעיר בזמן שהדרכון נמצא בתהליך. אותו דבר לגבי הונג קונג, ולדעתי, גם בהונג קונג לא תצטרך לחכות מעבר ליומיים/שלושה.

דעתי כדעת FLYING- נסה להוציא בדלהי, ואם תסורב, תוכל לנסות שוב בהונג קונג.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון