רכב בניו יורק
-
לאאאאא. כן אני יודע

עכשיו השאלה:
אנחנו רוצים לעשות יום קניות בוודברי, וגם לטייל יום אחד בפארק הרימן
מתוך ההנחה שעדיף להגיע למקומות הללו עם רכב, האם כדאי לשכור רכב ליומיים (מה עושים איתו בניו יורק בלילה?) או בכלל מה הייתם ממליצים
ועל הדרך, אנחנו מתכננים גם סיור פארקים באורלנדו גם שם הדרך הכי טובה היא לשכור רכב נכון?
-
רכב בניו יורקחניה בניו יורק- לא בעיה.
1. מידי פעם מתפרסם בגרופון קופון לחניה של 24 שעות בכ 25$ בחניוני ICON (יש מלא במנהטן).
2. אפשר להכנס לאתר bestparKing ולחפש חניה ויש מלא קופונים
-
רכב בניו יורקואני אשאל:
1. אם אתם רוצים להיות יומיים במקומות האלה - מה היתרון ללישון בניו יורק? הרי מדובר על כשעה נסיעה בכל כיוון (לא סוף העולם, אבל לא זניח), והרבה יותר חשוב (בעיניי) מחירי הלינה בניו יורק מאד גבוהים אז למה לא למצוא מוטל נחמד יותר קרוב לפארק/קניון?
2. אם הטיול שלכם כולל דברים מעבר לניו יורק (הזכרתם אורלדנו לא) אז אתם בטוחים שדווקא קניון וודברי דווקא הפארק הזה זה מה שאתם רוצים? את הפארק אני לא מכיר (וגם בוודברי מעולם לא הייתי), אבל באופן כללי אין הבדלים גדולים בין הקניון ליד ניו יורק לקניון ליד אורלדנו. ובאורלנדו הלינה והרכב הם חצי בחיר ביחס לניו יורק אז מראש היום יותר זול ב-100-200 דולר שאפשר להשקיע בשופינג. את הפארק אני כאמור לא מכיר.
-
רכב בניו יורקלחנות בניו יורק ללילה זאת לא באמת בעיה כמו שזה נשמע, למרות שאני גם לא מבין מה ההתעקשות לישון בעיר.
בכל מקרה בקשר להשכרה- ממש שווה לעשות סקר שוק דקדקני כי ההפרשים קיימים בין החברות , אפילו על אותם דגמים. מציע לכם גם לבדוק הצעות מהארץ- לנו הייתה הצעה טובה מאלבר שעובדת שם עם טריפטי ועליה הלכנו. יש מיליון הצעות, תסננו לכם 5-6 ותראו מה הסדר גודל