ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה

פורום אירופה
    4
    4
    1594
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • בקנד
      בקנד נערך לאחרונה על ידי

חייבת עזרה בתיכנון, אנחנו רוצים לנסוע לאגם גארדה ביולי עם הילדים גילאי 9ו13, סגרנו טיסה לונציה ב23/7 חזרה ב2/8. חשבתי לנחות בונציה לקחת את הרכב השכור ולנסוע לדרום אגם גארדה לינה בסירמיונה 5 לילות. ולאחר מכן להמשיך לדולמיטים . וכאן אני תקועה, אין לי מושג היכן ללון בדרך לשם כדי שתהיה נקודת יציאיה לטיולים באזור. יש לי עוד 4 ימים שאין לי מושג איך לחלק אותם באזור הדולמיטים את הלילה הלפני אחרון חייבת לעשות בונציה לטיסת חזור הביתה. אודה לעזרה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myny
        myny נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

העיירות סביב הר המרמולדה כגון  CORTINA,CANAZAI

• rani-b
          rani-b נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

דבר ראשון תחליטי על הסדר: האם אתם רוצים קודם לנסוע לדולמיטיים ואחכ לגרדה או ההיפך קודם לגרדה אח"כ לדולמיטיים ואז לונציה. תבדקי פחות או יותר מרחקי נסיעה באתרי מפות ואיך זה מסתדר לכם עם הטיסות. 

אח"כ תחשבי בדולמיטיים מה תרצו לעשות: אם זה טיולים ברגל או עליה על רכבלים ושיטוט בכפרים אז רבים ישנים בעיירות שבואל גרדנה או בואל פאסה. אטרקציות אתגריות כמו רפטינג ומגלשות הרים יש פחות וצריך לתכנן את ההגעה אליהם 

יש הרבה בלוגים כאן באתר שכוללים מידע רב וכמובן שלכל אזור יש אתר אינטרנט באנגלית. בנוסף, יש כמובן ספרי טיולים. אחרי שככה קצת תתאפסי על מה שאתם רוצים לעשות תחפשי מקום לינה שיתאים לכם.   

• ayabe
            ayabe נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

אנחנו מתכננים טיול בסוף אוגוסט באזור וכרגע תכננו לילה בריבה דל גרדה ומשם לילה במדונה די קמפייו ממנה נצא לרפטינג ואולי פארק חבלים, לילה בבלצאנו ולמחרת נסיעה למרמולדה ולמגלשות הרים ולינה בקורטינה ומקורטינה נסיעה לוונציה. 

טיול מתקדם במקום כוכב. יש המלצות?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון