התלבטות לטיול משפחתי
-
אנחנו טסים הקיץ לתאילנד, זוג + 3 (14,12,7,) פעם ראשונה בתאילנד. בתכנון - 6 ימים בצפון, שבוע קוסמוי ובסוף טסים לבנקוק-3 ימים (2 לילות) . ההתלבטות שלנו אם להישאר בבנקוק עד החזרה או לקחת טיול של יומיים לאזור קנצנבורי. חברים המליצו לנו לעזוב את בנקוק ולהתסתפק בטיול של יום אחד בעיר. מה דעתכם? אשמח לשמוע.....
ועוד דבר - האם יש צורך בחיסונים ליעדים הנ"ל?
-
התלבטות לטיול משפחתיזה נורא אינדווידואלי, תלוי מה אתם אוהבים, מה אתם מחפשים לעשות.....
2 לילות בבנגקוק לטעמי האישי זה מעט מידיי ולא מספיק לכלום.
לוותר על בנגקוק זו טעות לדעתי - זו עיר מדהימה מיוחדת מאוד עם המון דברים לעשות,לראות,לקנות,לבקר...... אנשים בד"כ מתחלקים ל-2: אלו שמתאהבים בבנגקוק ואלו ששונאים אותה.
עד שלא תהיו ותחוו לא תדעו איזה מהם אתם.
יום סיבוב בעיר כמו שאמרו לכם חברים זה אפילו לא מצחיק.... בנגקוק ביום סיבוב? זו לא פריז או לונדון ביום אחד עושים קניון אחד וכמה צעדים ברחוב...
אני אומרת - תנו לבנגקוק צ'אנס.
קחו את ה-3 ימים שיש לכם, תסתובבו בקניונים מדהימים, לכו עם הילדים לעולם המים או מוזיאון TRICK EYE שילדים מתים עליו, לכו לפארק, לשוק, החלקה על הקרח, לראות סרט בתנאי סופר VIP .... מה שאתם אוהבים לעשות יש בבנגקוק
-
התלבטות לטיול משפחתיאנחנו במצב דומה זוג +4 ילדים מתלבטים בשבוע האחרון האם מתוך 5 ימים
בבנגקוק לטייל יומיים בקנצנאבורי ? מהתייעצות בפורום רמזו לי שלקנצנבורי
צריך להקדיש יומיים !
ההחלטה שלנו כנראה לא לוותר על קנצנאבורי !!! (עבורנו פעם שלישית )
ישי
-
התלבטות לטיול משפחתילגבי חיסונים עדיף להתייעץ ברופא מוסמך
הטיול לאיזור קנצ'נבורי מאוד מומלץ מבחינת משפחות והרבה מאוד משפחות מרוצות ומשבחות את המסלולים
ניתן לשלב בטיולים הללו גם את איזור אמפוואה במסגרת פרטית או קבוצתית
-
התלבטות לטיול משפחתיהטיול לקנצ'נאבורי מעולה לפי דעתי למשפחות התוכן מעניין ומסקרן מרגישים שחווים עוד חלק בתאילנד הקסומה , אנו עשינו כפי שציינו פה את התוכניה עם אמפוואה ונהנו מאוד עשינו זאת במסגרת טיול פרטי .
-
התלבטות לטיול משפחתימסכימה לגמרי עם עמליה. תנו צ'אנס לבנגקוק. עיר מדהימה! הילדים שלנו מאוד אהבו אותה, השאירה בהם רושם חזק וחשק לחזור שוב..... ואם אתם נמצאים באיזור טוב שלה אז בכלל החוויה היא רק של טוב! אל תפספסו את אסיאטיק (בערב)!
ולגבי קאנצ'אנבורי- אם נותרו לכם רק 3 ימים, תוותרו עליה הפעם. שישאר משהו לפעם הבאה....
-
התלבטות לטיול משפחתיעשינו אותו מסלול באותו הרכב. לדעתי 2 לילות בבנגקוק זה אחלה וממליץ להנות קצת מהעיר (גם ככה אין לכם יותר מידי זמן שם). לגבי חיסונים - עשינו טיפוס הבטן וצהבת דרך הכללית כמובן אחרי התייעצות במרפאת מטיילים שלהם. אני יודע על הרבה שלא עושים אבל לנו היה שווה לפחות בשביל השקט הנפשי. עופר
-
התלבטות לטיול משפחתיאישית כאשר מדובר על יומיים הייתי נשאר בבנגקוק כדי לחוות את בנגקוק מבחינת אטרקציות ובמיוחד קניות, את קנצ'נבורי תשאירו לפעם הבאה
.במידה ומדובר על 4-5 ימים ומעלה אני ממליץ להגיע לקנצ'נבורי אשר מספק חוויה מדהימה לכולם.
-
lמה זה מוזיאון trick eye ? -
TRICKEYEזה "מוזיאון" שכולו בעצם ציורים שונים ופסלים שונים שהמטרה שלהם שאנשים יצטלמו בתוכם, עליהם... וזה נראה בתמונה שאת חלק מהציור/פסל....
זה דבר מדליק ביותר, גם הילדים וגם ההורים מאוד מאוד נהנים והתמונות שיוצאות - מדהימות!
-
TRICKEYE -
TRICKEYEהאם זה כמו המוזיאון art in paradise בצ'אנג מאי ?
או שזה משהו אחר?
איפה זה בבנגקוק?
-
התלבטות לטיול משפחתילפרק זמן זה, ובהתחשב בעובדה שממילא תצטרכו להיות בבנגקוק לטובת הטיסה, אני ממליץ לכם להישאר בבנגקוק ולהשאיר את העיירה המקסימה קנצ'נבורי לפעם אחרת.
בנגקוק עיר מרתקת ויפה, ואתם תיווכחו לדעת שגם שלושה ימים אינם פרק זמן הולם להקדיש לה.
בבנגקוק מקדשים, מוזיאונים, אטרציות ועוד. תוכל אף לקרוא מעט על בנגקוק בבלוג שלי, כאן באתר למטייל.