ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוקריאנה, מישהו?????

פורום אירופה
    3
    4
    8997
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yuliriver
      yuliriver נערך לאחרונה על ידי

אני טסה שבוע הבא לאוקריאנה ולא ממש יודעת איך יהיה שם מבחינת בטיחות(לבחורה), איך משלמים (בדולר?) ואם ניתן להסתדר שם רק עם אנגלית? אשמח לכל שבב מידע תודה רבה יולי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

אוקריאנה, מישהו?????:Re
        אהלן הייתי באוקראינה בספטמבר האחרון אבל תלוי לאיזה חלק באוקראינה את מתכננת לסוע אני הייתי בדרום בעיר שנקראת Odessa יש לשם טיסות ישירות של אל על בכל מקרה כמה דברים חשובים שעלייך לדעת המטבע המקומי הוא grivnars או איך שלא כותבים את זה הוא שווה ערך לשקל פחות או יותר אני אישית החלפתי בסניפי דואר מקומיים לא הייתה עמלה והשער החלפתי מדורלים היה יחסית קרוב ליציג ככה שאין בעיה. שוב, תלוי איפה באוקראינה את מתכננת להסתובב הבנתי שקייב לדוגמא היא הרבה יותר בטיחותית אבל אודסה, צר לי לאכז אותך, היא עיר שמלאהה בזונות, סמים ופשע ממש עזה קטנה אני אישית (גבר) הסתובבתי לבד ברחובות בלילה ולא היה כלב בחוץ, רק זונות והרבה מחירים- יחסית המחירים שם סבירים באופן יחסי לאירופה כמובן, בתי המלון יקרים מאוד, גם בהשוואה לאירופה שילמתי על מלון ארבעה כוכבים 150 יורו ללילה. כעיקרון החנויות והמכירות באוקראינה בכלל מחולקות לשתיים- עשירים מאוד ועניים מרודים את תמצאי את עצמך עומדת, לא מעט, בין ג`יפים מפוארים של לקסוס ומכוניות לאדה מצ`וקמקות. הריח של הדלק הזול והמגעיל נישא שם באוויר בצורה דוחה מאוד. האוכךל זול יחסית, מחיר במסעדה טובה מאוד יכולה להגיע גג ל50-60 שקל. אלכוהול יקר באופן מחריד (300 שקל שוט של וודקה אבסולוט) ובגדים בערך שוב מחולק לעשירים-מאפיונרים- ועניים מרודים. אני מקווה שדאגת לעצמך לויזה זה עולה כמעט 200 דולר ולוקח לזה עשרה ימים להגיע. זמן טיסה (לאודסה) שעתיים וחצי. ותניחי תפילין לפני הנחיתה בשדה התעופה הוא זוועתי. אם את צריכה עוד משהו אני כאן..
        • yuliriver
          yuliriver נערך לאחרונה על ידי

לירן אני יהיה בחצי האי כרים 3 ימים ואח``כ ניפגשת עם חבר בקייב לטיול של 4 ימים. לא מתכוונת להגיע לאודסה. תודה רבה יולי
          • a_elbert
            a_elbert נערך לאחרונה על ידי

חצי האי קרים הוא איזור משגע ביופיו - לא יודע לומר כלום על רמת השירות ובטחון. פה יכולה להיות בעיה, אלך לא חייבת. תנסי להינות מהיופי של המקום בלי לחשוב על הבעיות. וקייב, תנסי להיזהר עם האוכל - מי יודע מה מקורו - חלקו מקורו באיזורים הסמוכים לצ`רנוביל. ראי, הוזהרת!
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון