ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Where to go in the phlipines

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    2646
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Eyal_3462791
      Eyal_3462791 נערך לאחרונה על ידי

i'm writing in english because I'm in vietnam at the moment. sorry in advence for spelling mistakes.

i am flying to the philippines tommorow (i should have posted this a long time ago)

i have six weeks to be there (taking into account that some of my time will be affected by the rainy season)

i am trying to plan where to go. i read in lametayel, facebook and lonely planet. it is just to much information for me to process and i need some help

i know i am stating at the north to go treking. moreover i will be going to cebu and palawan.

i want to know is bohol recomended and where else should i go because i have a lot of time.

i am into scuba diving and i heard there are sunken ships, scubadiving with sea turtels and sharks.

i have a few more spacific questions:

i want to go to a volcano in luzon. there are 3 (mayon, taal and pinatubo). any prefernces where should i go?

is the hundred island trek any good?

should i go to mindanao?

if you can tell me about places, maybe less traveled, because i'm there for a long period of time and i have the time to go to more than the touristic places.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נדב זילברמן
        נדב זילברמן נערך לאחרונה על ידי

where to go in the phlipines

אני הייתי בפיליפינים לפני קצת יותר משנה ובאותה תקופה הסתובבו מיילים שמטיילים כתבו ומרכזים את כל המידע בצורה הכי תכלסית בעולם כולל מקומות לינה זולים וכו'. אני גם כתבתי אחד כזה אז אם תכתוב לי את המייל שלך אשלח לך אותו בשמחה.

באותו מייל לא כתבתי על כמה מקומות שמומלץ לבדוק עליהם:

- siquijor, אי מדרום מזרח לסיבו שחברים שהיו שם אמרו שנחמד, אבל אני לא יודע יותר מדי מה יש שם.

- camiguin  מדרום מזרח לבוהול שאמור להיות מאוד מומלץ אבל בזמני היה ממש סרט להגיע אליו כי המעבורת נשברה בטייפון

- coron שנמצא מצפונית לפלאוואן ושם יש את הצלילות בספינת הטרופות ובכללי אמורות להיות שם צלילות יפות ממש.

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

בשישה שבועות לדעתי תעשה שבוע בכל אזור, בהתאם לטיסות שתוכל למצוא
          (באתרים של סבו פסיפיק, אייר אסיה ופיליפינס איירליינס)
          שבוע בוראקאי, שבוע פלאוון, שבוע סבו, שבוע בוהול ועוד כמה ימים ספייר לתחבורה ולטרסות האורז בצפון

• yushon
            yushon נערך לאחרונה על ידי

לפלאוון ממליץ הרבה יותר משבוע.

כולם הולכים לאל נידו, אבל בתור שהיה שם פעמיים גם ב2008 וגם ב2012, היא ממש איבדה מהקסם שלה והתמסחרה הרבה יותר מדי (אם כי עדיין יפה).

ממליץ על יומיים בפורט ברטון שלא נראה שצוללים שם שבל אפשר לשנרקל והרבה יותר יפה ונעים מאל נידו (יש חשמל רק כמה שעות ביום כך שאין מזגנים ובקושי מאווררים בחדרים - חשוב לדעת...).

ממליץ בחום על קורון, בטח אם מתעניין בצלילה.

מעבר לפלאוון, אני שנאתי את אלונה ביץ' בבוהול, הרגשתי כמו ארנק מהלך. למרות שאולי הטעות שלי שהלכתי למועדון צלילה המנוהל ע"י זרים...

לא טיילתי במרכז בוהול, אז לא יודע להמליץ.

מקום מומלץ מאוד לצלילה (אני רק שנירקלתי והיה מדהים אבל בת דודה שהיא מדריכת צלילה באילת וצללה הרבה בפיליפינים טוענת שזה המקום המוצלח ביותר , במיוחד הצלילות לילה עם הכרישים), זה פוארטו גלרה במינדורו. 3-4 שעות נסיעה ממנילה באוטובוס ועוד שעה מעבורת

• ניצן .א.
              ניצן .א. נערך לאחרונה על ידי

קמיגין מומלצת בחום. ניתן להגיע בטיסה ממנילה או סבו.

לפלוואן כדאי להקדיש יותר משבוע, פשוט כי כיף שם.

על קורון הייתי מוותר. 10 שעות במעבורת הכי נוראית בחיים שלי והראות לא הייתה משהו בכלל.

אפו איילנד הוא האס שלי. לא רחוק מסיקיור והצלילות שם מדהימות. פשוט מדהימות.

צבים ענקיים ששוחים איתך וראות צלולה שלא ראיתי בשם מקום אחר בעולם.

סבו הוא אי גדול ואני השתמשתי בו בעיקר למעברים, אבל שמעתי שמוהל-בוהל הוא מקום משגע אז שווה לבדוק.

לגבי הרי הגעש, לא הייתי, אבל טאאל הוא הכי קרוב והכי פשוט מבחינת דרכי הגעה לפסגה, אז אולי שווה להגיע אליו.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון