ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות למטיילים המנוסים...

פורום צפון אמריקה
    3
    6
    3144
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gstier
      gstier נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב, מתכוננים לצאת עם כל המשפחה ביולי לארהב ואני מבקשת את עצתכם והמלצותיכם: איזה איזור גני שעשועים מומלץ יותר למתבגרים (10-22) בהנחה והייתי יכולה לבחור- לוס אנגלס או אורלנדו? האם בכלל יש הבדל ביניהם? הבדל ששווה לטוס בשבילו לפלורידה?

שאלה נוספת- עדיין מאד מתלבטת בקשר למסלול- הפארקים הלאומיים , מי מהם מאסט לטיול ראשון בארהב? ילוסטון? אולמפיק? יוסימיטי? גרנד קניון? ברייס? ציון?

אנחנו נהייה חודש שמתוכו כ5-6 ימים בניו יורק.

תודה רבה מראש!

אלה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עשינו בתחילה חלק מהפארקים בטיול במערב ולאחר מכן בטיול אחר עשינו פארקים נוספים באורלנדו.

לגבי פארקי שעשועים  - באזור חוף מערבי ניתן להיות במס' פארקים שלא נופלים מאורלנדו כמו 2 פארקים של דיסני + יוניברסל + עולם הים + מס' פארקים של רשת סיקס פלאג. גם מזג אויר ביולי עדיף במערב.

לגבי בחירת פארקים מאוד תלוי באם אוהבים מתקני אקסטרים ואז דווקא פארק של סיקס פלקס מתאים + שילוב של עוד פארקים.

לא הייתי טס במיוחד לאורלנדו בשביל הפארקים אפשר להיות ב2-4 פארקים גם בחוף מערבי.

לגבי פארקים לאומים - לא יודע אם יש דבר כזה חובה - כל הפארקים שציינת נהדרים.

לדעתי צריכים להיות הגיוניים לתכנון המסלול.  ילסטון ואולימפיק קצת יותר רחוקים מהמסלול הקלאסי.

• shemer_t
          shemer_t נערך לאחרונה על ידי

לא מאוד מנוסה, אבל בכ"ז - אני חושב שלאור מה שכתבת (בהנחה שהתכנון הוא מע' + ניו-יורק בלבד, עם צעירים בגילאים שציינת), בהחלט עדיף להישאר באיזור LA, למרות שהמבחר מעט קטן יותר.

יש לכם את הCalifornia adventure park של דיסני (רכבות ברמת ריגוש בינונית), יוניברסל (כנ"ל), סיקס פלאגס ואם רוצים אפשר להדרים לסאן דייגו ל"עולם הים".

כמובן שיש גם את הפארק של דיסני, תלוי בכם אם מתאים או לא.

ב"תמורה" תחסכו לעצמכם טיסת פנים ואת בית המרחץ של פלורידה ביולי. נכון שהיצע הפארקים בפלורידה גדול בהרבה, אבל במקומכם הייתי מוותר.

אם מתכננים את הפארקים ביוטה/אריזונה, מן הסתם תרצו לעצור גם בוגאס ושם יש מתקנים לגמרי לא רעים גם בסטרטוספייר וגם ב"ניו-יורק/ניו-יורק". בסירקוס יש מתקנים רגועים בהרבה שדי מתאימים לקטנים.

פארקים של טבע - אפשר "לדחוס" את יוסמיטי/סקוייה די ברצף (בהנחה שעולים צפונה) וכן את ברייס/ציון ואולי הגרנד קניון אם נוסעים דר'-מערבה. הכל עניין של כמות הימים העומדים לרשותכם והרצון לכסות מרחקים ארוכים.

• gstier

תודה רבה רבה!!!

אז פלורידה תרד מהפרק....

אנחנו מאד רוצים לשלב את ילוסטון במסלול וגם את השאר... אך האם מבין כל המאסט יש כאלו שהם חזרה על משהו או ניתנים בשלב זה לוויתור. וכן כניראה לאס וגאס תיכנס לתיכנון..... ואז שוב נשאלת השאלה- אולימפיק שבאמת לא כל כך קרובה לוותר? יש שם בסביבה גם את הר הגעש....להשאיר את יוסמיטי ושלושת הקניונים האחרים?

מאד מודה על התשובות!

• דור.ד
              דור.ד נערך לאחרונה על ידי

באולימפיק היינו בקיץ אחרון - פארק נהדר

אבל באילוצים שלכם הייתי מוותר עליו

ילסטון גם מרוחק מאוד משאר הפארקים ויקשה קצת בתכנון המסלול. נמצא במרחק של כ 1000 ק"מ משאר הפארקים.

אפשרות ששווה לבדוק היא לנחות בסולט לייק סיטי  לטייל בילסטון ומשם או בנסיעה או בטיסת פנים לנסוע לכיוון ואגס.  מכיוון שטיול שלי לאזורים אלו היה מזמן - אתן לאחרים לעלות רעיונות לשילוב.

לא בטוח ששווה את הסרבול והוספת עומס במסלול.

• gstier

תודה!

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון