הולנד או פריז?
-
שלום וברכה אשמח לקבל חוות דעת היכן כדאי להתחיל בטיול. הולנד או פריז? 7 ימים . אני מתכוננת לצאת בעוד חודש עדין לא קיבלתי מידע ברור לגבי עלות נסיעה ברכבת מהולנד לפריז או ההפך? (תלוי ביעד בטיסה) והאם משתלם ללון לילה בתוך הפארק יורו דיסני? בדקתי במחירי האתר לא ברור לי כלום . מאיזו חברת תירות מומלץ ביותר לרכוש כרטיס טיסה?? תודה על הכל זיוה -
הולנד או פריז?:Reלא כל כך הבנתי את השאלה שלך. עלות הנסיעה ברכבת מהולנד לפריז, עולה בדיוק אותו דבר כמו מפריז להולנד. זה לא אמור להשפיע על השיקול. גם מבחינת כרטיסי הטיסה אין הבדל בין מחיר טיסה לפריז או לאמסטרדם (לפחות לא באל על). עלות הנסיעה ברכבת מהולנד לפריז עלתה לנו באוקטובר האחרון (למשפחה של זוג+2) כ- 1000 יורו. ליחיד זה בערך 78 יורו (משהו כזה). המחיר הוא לנסיעה במחלקה ראשונה שכולל 2 ארוחות. מחלקה שניה עולה פחות. הנסיעה נמשכת 4 שעות. אני מצרפת לך קישור של אתר חברת הרכבות הצרפתית ושם תוכלי לראות לוחות זמנים ומחירים ואפילו להזמין דרך האתר. הנסיעה היא בחברת THALYS
SNCF -
הולנד או פריז?:Reשבעה ימים לפריז ולהולנד? מה תספיקו? במיוחד לאור מה שתשלמו. אני מציעה לך לשקול את התכנית. בין אם מדובר בילדים או במבוגרים, תהנו פי כמה אם תבלו את כל השבוע רק באחד מהיעדים. זיוה אחרת :)) -
בהחלט רק יעד אחד בשבוע -
רק הולנדלצערי, ולאחר שביקרתי מספר פעמים בפריז בעשרים שנים האחרונות, פריז היא לא מה שהיתה, לדעתי. היא פחות רומנטית, פחות נקיה, פחות נוצצת, פחות מיוחדת (הביקור האחרון שלי בפריז היה לפני שנה). הולנד לעומת זאת מטופחת, מושקעת, מאפשרת טיול בעיר ומחוץ לעיר במקומות יפים ומעניינים, נוחה לתיירים, כולם יודעים אנגלית, יש בה אתרים מדהימים לטיול עם ילדים. בקיצור, אני ממליצה הולנד לשבוע. -
הולנד או פריז?:Reסימה שלום וברכה כוונתי היתה תלוי במקום הנחיתה פריז או הולנד? אני בודקת מקומות טיסה, כמו כן האם עלות של 78 יורו הם רק לכוון אחד?? תודה זיוה