חנויות ברומא והעברות
-
אז אחרי שעזרתם לי מאוד עם המלון, אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא החנויות-
אני מבינה שרומא מאוד יקרה ולא בונה על שופינג משמעותי.
אבל כחלק מההנאה שלי בחו"ל אני אוהבת גם לשטוף את העיניים בחנויות. בפריז למשל, מאוד אהבתי שהכל מלא חנויות ושהן לא מרוכזות במקום אחד (כך שבעצם בכל מקום אליו הלכנו, יכולנו להיכנס במהלך השיטוט לחנויות) וזה למרות שממש כמעט ולא קניתי כלום, כי המחירים היו גבוהים עבורי.
עד כמה גם רומא כזאת? האם יש חנויות בכל מקום? האם מרגישים קניות ועירוניות או שמדובר בעיר עתיקה יותר ואני עלולה להתבאס מהחלק הזה? האם העיר תוססת על אף שהיא עתיקה?
ושאלה נוספת- העברות משדה התעופה למלון וחזרה- יש המלצות?
תודה לכם...
-
חנויות ברומא והעברותמי אמר שרומא יקרה? המלונות יחסית יקרים. מדובר בעיר מאוד מתויירת.
חנויות - הרחוב המרכזי הוא פופלו, שם מרוכזות החניות. בשער אירו נמוך יחסית אפשר למצוא בגדים נעליים וכו' במחירים הנמוכים מישראל בכ - 10-20% לפחות. אם יש סיילים הפערים אפילו גדלים.
-
חנויות ברומא והעברותתודה רבה. אין ספק שעודדת אותי קצת

-
חנויות ברומא והעברותלגבי העברות משדה התעופה, אנחנו לקחנו את השאטל של אייל והיינו מרוצים. עולה 15 יורו לאדם לכיוון, לוקח אותך משדה התעופה ועד למלון. יש אופציה לנסוע ברכבת (יקר ולא כדאי) או אוטובוס מטרמיני (זול, כ-4-5 יורו).
-
חנויות ברומא והעברותאנחנו חיים במדינה עם יוקר מחיה רציני, כך שחוץ משוויץ וארצות סקנדינביה שום דבר לא יקר לנו באירופה. איטליה לא מדינה יקרה בכלל. רומא היא עיר שיש בה הכל. הסטוריה, אדריכלות, אוכל, קניות, חיי לילה. אני באופן אישי כמעט ולא עושה קניות בחו"ל כי מדובר פחות או יותר באותם רשתות שיש לנו פה. חבל לבזבז על זה זמן.
-
חנויות ברומא והעברותרחוב הקניות העיקרי של רומא הוא ויה דל קורסו. הרחוב מוליך מפיאצה דל פופולו עד פיאצה ונציה והוא ארוך.
חוץ ממנו, גם ברחוב נציונלה יש חנויות טובות אבל הוא לא במרכז העיר העתיקה.
רחוב בשביל "לראותם בלבד", זאת אומרת חנויות עם מחירים שבדרך כלל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו זה ויה דאי קונדוטי שמתחיל מול המדרגות הספרדיות.שימי לב שיש כמה חנויות נבזיות (כמו דיסני) שמדביקות על המוצרים מחירים נמוכים, רק שהם בפאונד. אי שם בצד השני של המוצר אפשר למצוא בקטן את המחיר שלו באירו.
-
חנויות ברומא והעברותאני מציע לא לבנות על קניות במרכז רומא. בויה דל קורסו יש הרבה חנויות אבל אלה חנויות מותגים בינלאומים והמחירים בהתאם. אין בחנויות האלה אווירה איטלקית או מוצרים מיוחדים. המחירים סבירים בהתחשב במיקום. אין מציאות. מי שרוצה לקנות בזול צריך להתרחק מהמרכז. קראתי לפני הטיול שלנו בלוגים על קניות זולות באינטרנט אבל בטיול קצר לא רצינו לשרוף זמן על נסיעה מחוץ למרכז.
-
חנויות ברומא והעברותתודה רבה לכולם על התגובות. והקטע עם דיסני קרה לי בפריז- רק כשהגעתי לקופה גיליתי שהמחיר עליו הסתכלתי הוא בפאונד ושיש מחיר נוסף ביורו...
-
חנויות ברומא והעברותאני נמצא כרגע עם הבן המתבגר ברומא. האוכל זול מאוד. כנ"ל התחבורה. גם מחירי הכניסה לאתרים סבירים בעיני. לגבי הקניות, הבן מתעניין במותגים של הצעירים: נעלי Vans וביגוד של Billabong. המחירים סבירים מאוד ואפילו זולים מהארץ בכ 20 אחוז.
-
חנויות ברומא והעברותתודה רבה.
-
חנויות ברומא והעברותאם בכל זאת, באזור שממערב לגטו ובינו לבין קאמפו די פיורי, יש רחוב מלא חנויות בגדים במחירים סבירים מאוד. וגם חנויות נעליים.
-
חנויות ברומא והעברותתודה רבה. אתה זוכר במקרה את שם הרחוב?
-
חנויות ברומא והעברותVia dei Giubbonari - רח' קניות ליד קאמפו די פיורי .
-
חנויות ברומא והעברותתודה רבה.