ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Timisoara רומניה

פורום אירופה
    2
    2
    1700
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rami133
      rami133 נערך לאחרונה על ידי

שלום. אבקש מסלול למי שמכיר באזור טימישוורה. אני יהיה בסגד שבהונגריה כ 4 ימים אצל משפחה .ואני רוצה לצאת לכוון רומניה. ארד או טימישוורה או שניהם מהבוקר מוקדם ולחזור בערב .כמובן עם אוטו .או כל הצעה אחרת מהאזור הזה. אשמח לקבל המלצה למי שמכיר. תודה. נופים או כל דבר יפה.דרך אגב כמה עולה לי דמי מעבר שמעתי שלא צריך ויזה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • fgjdjhfk
        fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

Timisoara רומניה:Re
        שלום רמי ראשית בדוק בטיפים 1001 כאן באתר שם תמצא מידע לגבי ארד וטימישוארה, אני משאר כי לא תמצע מידע רב מפני שאיזור מערב רומניה על גבול הונגריה לא בדיוק על מפת הטיולים של הישראלים. שנית פרסם את השאלה גם בפורומי רומניה באנגלית ראה את הלינקים שהוספתי לך, שם ישנם מס` תותחים שמכירים את רומניה היטב מבחינה תיירותית ובכלל הם רומנים שגרים שם. סגד בכלל לא רחוקה, לפי המפה נראה כי סגד רחוקה מארד רק 80/90 ק``מ זה שום דבר ובחלקו הדרך היא כביש מס` E64 שזה בעצם כביש הנחשב לטוב מבין סוגי הדרכים. ראה מפה:
        http://www.ici.ro/romania/images/turism/r1.jpg מארד יש לך 51 ק``מ בלבד עד ל- טימישוארה! אני חושב ששני הערים האילו מספיקים בהחלט אלה אם כן משהו כאן או בפורומים באנגלית יודע על מקומות מתויירים בסביבה [אני לא מכיר את הסביבה שם]. אכן אתה צודק ישראלים לא זקוקים לויזה, אנחנו יכולים לשהות ברומניה באופן רצוף במשך 3 חודשים בתקופת זמן של חצי שנה. לגבי תשלום בכניסה במעבר הגבול זה יהיה תשלום לפי גודל הרכב אני לא חושב שהתשלום רציני, אם עוברים ברגל לא משלמים כלום. דודו
        פורום רומניה באנגלית 1

פורום רומניה באנגלית 2
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון