תכנון הטיול לאפריקה
-
אהלן לכולם,
בזמן האחרון דיברתי עם כמה אנשים שעשו את הטיול לאפריקה כבר והם המליצו לי בחום.את הטיול אחרי צבא לאפריקה התחלתי לתכנן אבל נתקלתי בכמה וכמה "בעיות"..
התחלתי לחפש את המדינות שבא לי לראות ולעבור בהן כמו: אתיופיה, קניה, טנזניה, זנזיבר, מוזמביק, מדגסקר ודרום אפריקה, אך לא מחייב את אלו ספציפית, אלו פשוט היו מדינות שבדקתי שהן גובלות אחת עם השנייה לכיוון דרום (אלא אם כן יש לכם המלצות למדינות יותר אטרקטיביות או מסלולים באותן מדינות).
אני מחפש מקומות שגם אוכל לראות נוף חיות ולהכיר אותן דרך הרגליים וגם בטן גב פה ושם.
אשמח לעזרה ממי שיוכל.
המייל שלי- [email protected]
או בפייסבוק- Tamir Malka
מה שנוח.
תודה מראש על העזרה!
שבוע טוב
-
תכנון הטיול לאפריקהאתה מוזמן לקרוא כאן באתר סיפורי גולשים וטיפים. לפתוח מפה ולנסות להתחיל לתכנן. מומלץ מאוד ללכת לאחת מההרצאות על היבשת בחנויות למטייל.
ואם יש שאלות ממוקדות יותר - נשמח מאוד לעזור!
-
תכנון הטיול לאפריקהאהלן,
הייתי ב -4 מהמקומות שבהם אתה מתכנן לעבור כרגע
תשאל יותר ספציפית, יהיה יותר קל לענות
-
תכנון הטיול לאפריקהעל מדגסקר "דרך הרגליים" כתבתי כאן. ובאזור שציינת כדאי לדעתי להסתכל גם על אוגנדה ומלאווי.
-
תכנון הטיול לאפריקהאני טס גם לטיול אחרי צבא, יש כרטיס למדגסקר ב-30 ביולי ומשם אני ממשיך לדרום אפריקה, נמיביה, בוצואנה, טנזניה, אוגנדה קניה ואתיופיה (לא מחייב נראה כמה אני אספיק).
מתי אתה מתכוון לטוס? אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אני אשמח לעזור, בטח גם אני אהיה חכם יותר בקרוב.