לינה בסן פרנסיסקו
-
הי, אנחנו זוג עם שלושה ילדים ונטייל בסן פרנסיסקו בסוף יולי (4 לילות). מחירי הלינה שם יקרים מאוד. האם ישנם אזורים שלא כדאי לישון בהם? האם יש מקומות מחוץ לעיר שכדאי לישון בהם (ועדיין יהיה נוח להגיע לעיר מידי יום)?
תודה רבה
-
לינה בסן פרנסיסקותבדקי את Bouna vista mottor inn מלון קטן ופשוט בעיר היינו בו גם עם 3 ילדים והיה בסדר גמור ומחיר סביר. עופר
-
לינה בסן פרנסיסקולצערי אין מקום פנוי במלון הזה.
האם כדאי לישון ליד שדה התעופה?
תודה
-
לינה בסן פרנסיסקויש את hampton inn ב daly city כעשרים דקות נסיעה למרכז העיר ומאד מומלץ...
-
לינה בסן פרנסיסקואנחנו גם היינו 5 נפשות במלון Buena vista mottor inn ברחוב לומברד והיה ממש בסדר. אם אין בו מקום, ישנם מספר בתי מלון נוספים לאורך הרחוב עם מחירים סבירים ביחס לסן פרנסיסקו.
-
לינה בסן פרנסיסקויכול להיות שנפלתם על סופ"ש?
אם יש לכם גמישות בימים ואין לו"ז הדורש סופ"ש, נסו לתזמן את הביקור באמצע
השבוע ולא בסופ"ש. לרוב מדובר בפי 2 מחיר בסופ"ש.
-
לינה בסן פרנסיסקויש כמה מלונות מאותו סטנדרט, רמת מחירים ומיקום, כתבתי עליהם כאן -
http://gosite.co.il/westcoast/?p=1228
בביקורנו הראשון בסן פרנסיסקו לנו גם אנחנו בבואנה ויסטה. נחמד, אבל לא זול מבחינתנו. היינו בטיול מאד ארוך, היה לנו זמן בשפע ורצינו לחסוך אז לנו בביקורים שאחרי במוטל סיקס ליד שדה התעופה. חדרים ענקיים ב-$70 ללילה. זמן נסיעה אל העיר הוא כארבעים דקות בכל כיוון. זה קצת כמו לטייל בת"א ולקחת מלון בנתניה או הרצליה. אם יש הרבה זמן, זה בסדר. צריך גם להקפיד למצוא חניונים במחירים סבירים בעיר (לברר מראש, אפשר למצוא חניות לא יקרות בס"פ).
-
לינה בסן פרנסיסקוזה לא רק עניין של סופ"ש. זה גם תלוי מתי מזמינים. אני הזמנתי ב Buena vista mottor inn לפני מס חודשים לתחילת אוגוסט ב 194$ ללילה, היום המחיר 359$....
-
לינה בסן פרנסיסקודווקא בזמנו לי סוף שבוע היה יותר זול מאמצע שבוע.
בכל מקרה, אני דווקא חושב שסן פרנסיסקו הרבה יותר מעניינת בסוף שבוע.
-
לינה בסן פרנסיסקותודה רבה, בעיתוי הזה הכל תפוס....
נראה לי שאין ברירה ונצטרך לישון מחוץ לעיר
תודה לכולם