ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קורס צלילה בבנס תאילנד

פורום תאילנד
    2
    2
    1009
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adipol
      adipol נערך לאחרונה על ידי

שלום, התחלתי קורס צלילה בבנס וביום האחרון התחילה לי דלקת אוזניים וגרון, יכול להיות שכתוצאה מה צ לילה. לא הספקתי לעשות את הדתי צלילות האחרון של הכוכב הראשון ואת הכוכב השני. לדברי המועדון הם יחזירו לי 1600 באט על הכוכב הראשון מתוך 9800 ועל השני, שעוד לא התחלתי 6120 מתוך 7500. לדבריהם, הם לא יכולים יותר כי שילמו גם למטייל. האם זה נשמע הגיוני? בכל זאת זוהי פציעה ככה נ כתוצאה מה צ לילה..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran222
        ran222 נערך לאחרונה על ידי

קורס צלילה בבנס תאילנד

היי, דבר ראשון רק בריאות.

1. לגבי סוף השאלה שלך שלא כ"כ ברורה: "לדבריהם, הם לא יכולים יותר כי שילמו גם למטייל. האם זה נשמע הגיוני?"

מי זה המטייל? במידה ומדובר בסוכנות טיולים כלשהי דרכה הזמנת את קורס הצלילה, אני חושב שמן הראוי שהם יעזרו לך לברר את הסוגיה.

2. לפני קורס כזה חותמים על מסמכים - האם לא היתה שם התייחסות למקרה של פציעה, ומה עושים במקרה כזה?

3. אני חייב לציין שנשמע לי סביר שאם הפסדת רק את היום האחרון של הכוכב ה1 אז הם יחזירו לך רק 15% מהעלות של הקורס.

כמו כן,נשמע לי הוגן שהם יחזירו לך 80% מעלות קורס הכוכב ה2.

שוב- זאת בהנחה שבחתימה על מסמכי הקורס לא היתה התייחסות אחרת ופרטנית.

3. כפי שציינת, לא בטוח שהמחלה שלך היא כתוצאה מהצלילה ובכל מקרה יהיה לך מאד קשה להוכיח את זה , לכן אלא אם יש לך הוכחה כלשהי ו/או מסמכים רפואיים שהוצאת אצל רופא בתאילנד מיד לאחר שחלית - אני חושב שעם כל הצער שבדבר שווה לך להתקדם הלאה ולחיות בשלום ללא ה1000 שקל שהפסדת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון