כרטיס סים של גולן טלקום
-
שלום לכולם, לאחרונה התוודעתי לחבילת חו"ל שמציעים גולן טלקום, האם מישהו התנסה ויכול להעיד על איכות הגלישה וכדומה? אנו נוסעים ליער השחור ואוסטריה.
תודה רבה
-
כרטיס סים של גולן טלקוםלא התנסיתי,אך שמעתי דעות חיוביות
לא לשכוח להגדיר בדף האישי באתר של גולן,את מועדי השהייה בחול,ואת היעד
-
עובד מצוייןהיינו בספרד ופורטוגל בפסח, וזאת הייתה האלטרנטיבה הכי כדאית לגלישה בחו"ל.
מקבלים 6 גיגה גלישה שזה המון. הצלחתי "לבזבז" אולי 20 אחוז מזה, כולל ווייז, ווטסאפ, גלישה וכו', עבור 2 מכשירים במקביל.
האיכות הייתה בהחלט סבירה, כמו שאני מכיר מגלישה בארץ.
יש גם שיחות וסמס חינם שבקושי ניצלנו.
בקיצור שווה מאוד.
-
עובד מצוייןהשתמשתי בספרד,צרפת,ופראג עבד מצויין
משתלם מאוד
-
עובד מצוייןאנחנו השתמשנו בגרמניה והיה מצוין
-
עובד מצוייןגם אצלנו עבד מצוין בברלין.
-
עובד מצוייןיש אפשרות לקנות כרטיס פריפייד? כך שלא צריך לעבור מהחברה שאני נמצא בה כרגע לגולן אלה רק לקנות סים שישמש אותי לטיול הקרוב?
-
תודה רבהתודה, בה לעונים(-:
-
עובד מצוייןלא ראינו אפשרות כזאת, וגם אנחנו לא רצינו לעבור מחברה אחרת.
הפתרון היה לעשות קו חדש ולבטל אותו בסיום הטיול. זה עדיין שווה.
-
עובד מצוייןהאופציה הכי זולה של כרטיס פריפייד היא לקנות אותו במדינת היעד , כך אני נוהג בכל מקום אליו אני מגיע, לא חסר איפה לקנות, אפילו בנמל התעופה עם הנחיתה ניתן להשיג סים פריפייד.
-
עובד מצוייןתודה,גם אני קניתי סים באיטליה בטיול האחרון ואני חושב שזה מה שאני אעשה גם בברלין,חוסך את כל הבלאגן...
-
עובד מצוייןעבור שימוש ברשת גולן, יש להצטרף לחבילה של 100 ש"ח לחודש. זה מקנה שימוש ב20 ג'יגה לחודש, מתוכם עד 6 בחו"ל (יש מגבלה של 45 יום מצטברים בחו"ל במשך שנה). אם מנויים למסלול זה, אין צורך בהודעה, הרשמה וכו'. פשוט מדליקים את הטלפון וגולשים כרגיל. לחילופין, ניתן לקנות אצלם חבילת חו"ל בעלות של כ-30ש"ח ליום עבור 100mb, שזה די והותר לניווט וקצת גלישה, ללא הורדות מסיביות. לטעמי זה לא ממש משתלם, בהשוואה לקניית סים מקומי.
איכות - תלוייה במפעיל הרשת אליה נדדתם ולא בגולן טלקום. אמורה להיות טובה. עלות שיחות ב-callback, זולה למדי (יש טבלת תעריפים באתר). פשוט מחייגים כמו בארץ, המערכת מנתקת את השיחה ומתקשרת אליכם חזרה, אחר כך עושה ועידה במחיר מוזל עם המספר אליו אתם מתקשרים. עובד מצויין (אותו פטנט עובד גם בפלאפון, מניח שגם אצל האחרים. לא יודע עלויות אצלם, כיוון שיש לי מנוי ב"גולן").
אם אין מנוי בחבילה של 99ש"ח, כמובן שהאופציה הזולה היא קניית סים מקומי. החיסרון הוא בהוצאת שיחות לארץ (לא ניתן בד"כ, אלא בתשלום נוסף) ובקבלתן (המתקשר צריך לחייג למספר בחו"ל. יש לבדוק עלויות לפי מיקום).