ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אומגות בויסטלר קנדה

פורום צפון אמריקה
    3
    7
    2292
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletback
      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

מישהו עשה את טיול האומגות בויסטלר?

הייתי שמחה לשמוע כמה אתגרי ( מפחיד? ) כמה גבוה, האם מתאים רק לבני נוער אמיצים או בני 9,12 + אמא עם אומץ בינוני יכולים להנות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ערבה
        ערבה נערך לאחרונה על ידי

אומגות בויסטלר קנדה

אלה הדברים שכתבתי על החוויה שלנו:

"יום ב' – 1.8.11

היום התעוררנו מוקדם ליום שמש מקסים. היו לנו כרטיסים מוזמנים מראש לאומגה - Ziptrek. הגענו למרכז העיירה, ומצאנו חניה בקלות. האומגה הייתה חוויה נהדרת – הצוות היה מקצועי, גם בכל הקשור לתפעול וגם בכל הקשור לנושא הטבע (חי-צומח) באזור. קיבלנו מהם הסברים מעניינים - זהו אזור של יער גשם ממוזג (להבדיל מיער גשם טרופי). הערך המוסף האישי שלי היה להתגבר על פחד הגבהים - כן-כן, הצלחתי להנות למרות הכול – בהחלט היה שווה ומומלץ (גם לבעלי פחד גבהים)! אח"כ טיילנו ברחוב הראשי של וויסלר, שהוא בעצם מדרחוב. וויסלר מקסימה, ובהחלט שווה את הסטייה הגדולה מדרך המלך. אכלנו צהריים במסעדה נחמדה, קינחנו בגלידה נהדרת – שם הגלידרייה: "פרות", חזרנו לקרוואן והמשכנו בנסיעה דרומה לכיוון וונקובר. הדרך דרומה מקסימה, וזה בהחלט יתרון נוסף לביקור בויסלר שמאלץ סטייה מהדרך ו"עיכוב" של יום אחד לפחות..."

היינו זוג הורים (האימא [אני] סובלת מפחד גבהים), ושלוש בנות בגילאים 8, 12, 16.

כולנו נהננו מאוד-מאוד מהחוויה, אפילו אני, שהצלחתי להתגבר על הפחד.

בהחלט חוויה אתגרית, אבל עם חברה מקצועית.

תהנו,

ערבה.

• אורלי1024
          אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

אומגות בויסטלר קנדה

הי איילת
          בעצתה של ערבה הנהדרת שלנו, גם אנחנו (אמא ושתי בנות 17 ו-11) נהנינו מהאומנות בוויסטלר. 
          שימי לב שבמקום 3 מסלולים: bear tour, eagle tout, mammoth tour. מסלול הדב אמור להיות רגוע יותר ומשפחתי יותר וכולל 5 אומגות , במסלול הנשר יש גם 5 אומנות שהאחרונה מגיעה כמעט עד לכפר למטה, המסלול הזה נחשב אקסטרימי יותר והמגמות׳ הוא שילוב של שני המסלולים! העלויות שונות בין המסלולים וכנראה גם החוויה. 
          מכיוון שידעתי שאני אצטרך לצאת עם בנותי למסלול ואני פחדנית ++, הייתי בטוחה שנבחר ומסלול הדב. אין לי מושג איך זה קרה אבל ברגע האמת מול הקופה, מול עיני המדריכה במקום ותחת תחנוני הבנות, שמעתי את עצמי אומרת ״בסדר נלך על הנשר״
          כשאני בשוק מוחלט מעצמי יצאנו לדרך בקבוצה קטנה, אנחנו (3) ומשפחה בריטית חמודה (4) ושני מדריכים מדליקים ביותר!
          בדיעבד, אחרי הפחד המטורף בעזיבה הראשונה של הרמפה, הכיף והשקט שובה את הלב. החוויה מקסימה במיוחד. דרך אגב, גם בתי הקטנה שחששה מאד אבל שאבה עידוד מאחותה הגדולה, השתחררה מהחששות לגמרי באומגה השלישית והחלה לגלוש הפוך (עם הראש למטה, ידיים פשוטות לצדדים והרגליים לשמים) לא יאומן.

מומלץ ביותר!

אורלי

• ayeletback

אומגות בויסטלר קנדה

אורלי וערבה תודה על הפרוט.
            אתן יכולות להעריך עבורי את הגובה ( המקסימלי ) של האומגות מהקרקע?

• אורלי1024

אומגות בויסטלר קנדה

הי איילת

קשה לי להעריך את הגובה, יש אזורים יותר נמוכים ויש גבוהים  (יש אזורים גבוהים!), אבל חייבת לומר לך שזו לא הבעיה. הקושי הוא בהתנתקות מהרמפה, מהקרקע הבטוחה. אחר כך מיישרים מבט, מסתכלים על השמים, העצים, מרגישים כמו ציפור ובתוך שניות את כבר בידיים של המדריך השני שמקבל אותך בחיוך ובתרועות שמחה שלו ושל שאר המשתתפים בחוויה.

האורך של האומגות משמעותי הרבה יותר והן נעות מכ-100 מטר ומעלה, תלוי במסלול שתבחרו.

דרך אגב, אנחנו היינו שם ביולי 2014 ולא הזמנו שום דבר מראש. ממש פחדתי שלא יהיו מקומות אבל כשהגענו, לא היתה בעיה בכלל ותיאמנו אומגות לשעה שהיתה נוחה לנו. לא מבטיחה שכך יהיה אצלכם אבל אולי זה יוריד קצת מהלחץ להחליט כבר עכשיו...

אורלי

• ayeletback

אומגות בויסטלר קנדה

מה ההבדל בין מסלול הנשר למסלול הדוב? אורך האומגות או הגובה?

• אורלי1024

אומגות בויסטלר קנדה

באתר שלהם הם מצהירים על אורך האומגות ואינם מתייחסים לגובה ומכיוון שלא עשינו את שניהם אין לי יכולת לסייע בהשוואה.

במסלול הדב האומגות נעות מ200 פיט ועד 1000 פיט

במסלול הנשר האומגות נעות בין 400 פיט ועד 2000 פיט

לא להיבהל מהמספרים, פיט (רגל) זה בערך 30 סמ'

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון