רכבת מצ'נג מאי לבנקוק
-
שאלה? איך ואיפה אני רוכשת כרטיס לרכבת לילה מצ'נג מאי לבנקוק?
תודה מראש
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקניתן להזמין את הכרטיסים מכל סוכנות נסיעות בעיר או מתחנת הרכבת
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקתוכלי לרכוש כרטיסים לרכבת ללא חשש באתר הנ"ל http://www.thailandtrainticket.com/
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקהטיסות היום לצפון מאוד זולות במיוחד אם מזמינים מראש אני לא רואה שום טעם להיטרטרברכבת לילה של 14 שעות לצפון .
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקתודה עזרתם לי מאוד
אני טסה מבנקוק לצ'נג מאי חוזרת ברכבת בשביל החוייה
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקחוייה קצת מעייפת ואת מבזבזת לילה שלם אבל מאחל לך שתהני .
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקגם חוקן זו חוויה

-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקזה בסדר samiso אנחנו לא שיפוטיים ומקבלים את החוויות שלך באהבה ובהבנה...כל אחד ובילוייו
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק

יש עכשיו אחלה סייל לטיסות פנים באתר של ליון אייר.
בנגקוק - ציאנג מאי/ראי/פוקט/קראבי/סורט..
395 באט לכיוון! אחד הזולים שראיתי השנה
(**להזמין עד ה8 למאי, לטוס עד סוף ספטמבר)
רק לשים לב משקל מזוודה עד 15 ק"ג, מעל זה מאד יקר.
ליון איר
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק חוויה ???הי ,
אני שם לב שאתם ׁ(SAMISO ואיציק 69 ) מתעקשים להציע את החלופה של הטיסות !
תתפלאו אבל יש כאלה שאכן רואים את הנסיעה +לינה ברכבת כחוויה (עדיין אנחנו מבלים ב2 טיסות פנימיות בתאילנד אולי זאת חוויה ?)
מציע לכם לחשוב קצת מחוץ לקופסה ולהבין שאפשר לטייל בתאילנד קצת אחרת.
קבלו באהבה את הדברים .
ישי
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקסמי, קרעת אותי מצחוק עם עניין החוקן
.
אל תמליץ על חב' ליון אייר, החב' מדורגת הכי נמוך שאפשר מבחינה בטיחותית.
זול, זול אבל צריך גם להגיע
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק חוויה ???מקבל באהבה

-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקm_s - זה מה שאמרו פעם על איר אסיה והיום היא אחת המובילות במזרח (אם לא היו עוברים לשדה הישן לא היה לה כמעט מתחרים).
אבל בסדר הבנתי את הראש שלך...
*****החוקן זה בגלל נסיעות ארוכות ברכבת
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקחווית הנסיעה ברכבת היא אדירה , מעבר לנוף הנשקף מהשעה 6 בערב זמן יציאת הרכבת ועד החשיכה ומהזריחה ועד ההגעה לבנגקוק .
מעבר לנוף גם הזדמנות מצוינת להכיר אנשים ( לא כמו בטיסה )
בכלל חווית הנסיעה ברכבת במיוחד בקו בנגקוק - צ'אנג מאי - בנגקוק היא בהחלט חוויה מרתקת .
קוריוז קטן : כשמתיישבים ברכבת והיא מתחילה בנסיעה מגיעה בחורה או בחור ( לי יצא לפגוש בשניהם ) הבחורה מציעה משקה קל ( תפוזים , קולה וכו' ) ולא דורשת כסף וגם ממש לא עונה למי ששואל אם זה בחינם או בתשלום ( פשוט משחקת אותה שזה משקה המחולק מטעם הרכבת לנוסעים ) , מי שלוקח וחושב שבאמת כל הכבוד לאיגוד הרכבות של תאילנד שדואג לנוסעים לשתייה קרה לפני נסיעה ארוכה אז ממתינה לו הפתעה לאחר כמה דקות חוזרת האשה ופונה לכל נוסע שלקח משקה בדרישת תשלום , עכשיו נכון שזו עקיצה נחמדה וגם לא יקרה כי כמה כבר עולה בקבוק שתייה , כמה שקלים בודדים ?
אז למי שלא מעוניין שפשוט יסרב בנימוס .
כנ"ל לגבי הבחור , הוא מחלק בירות ולעומת השתייה הקלה , הבירות זה כבר קצת יותר יקר
ישבו לידי חבורה של אמריקאים שלא הבינו מדוע מחלקים להם בירות "חינם"
ומרוב התלהבות כל אחד לקח 2 בקבוקים ( שיהיה גם לדרך הארוכה )
ממש רגע לפני שהבחור פותח להם את הבקבוק ואז כבר אין דרך חזרה
אמרתי להם שזה עוקץ קטנטן מטעם הבחור ואם לא בא להם לשלם בעוד 2 דקות על הבקבוקים אז זה הזמן להחזיר לו אותם .
הם כמובן החזירו את הכל לתדהמת המוכר שלא הבין איך פתאום התהפכה ההתלהבות שלהם אבל המשיך בדרכו לנוסעים הבאים
כמובן שהוא חזר אחרי 5 דקות לגבות את הכסף
ורק אחרי שהוא הגיע לגבות את הכסף , החבורה הואילה בטובה להודות לי על ההזהרה .
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוקתודה לכולם גם לזה שהשווה את הנסיעה ברכבת לחוקן
אני נוסעת עם נערה בת 17 וזו נסיעה רביעית שלנו לתיאלנד והפעם החלטנו לשנות קצת.
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק לא חושב על עוקץנסעתי באוטובוסים. מבנקוק לקוראט..בערך 3 שעות.. ושם באמת הגישה אותה דיילת. שתיה ועוגיה..וזה באמת בחינם. אבל תמיד רצוי לשאול.
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק לא חושב על עוקץכנראה פספסה אותך , לא מכיר כזה דבר חינם ונסעתי בכל הרכבות ובכל הקווים הארוכים .
-
רכבת מצ'נג מאי לבנקוק לא חושב על עוקץאבי הוא אמר אוטובוס...
-
דיברתם על שני דברים שונים (רוזן ואריאב)רוזן רשם על הרכבות ועל רוכלים ׁׁ(וקצת נוכלים...) שעוברים ומוכרים שתיה
ואריאב רשם בכלל על אוטובוסים שבהם מגיעים שתיה קלה חופשי.