בוקרשט - בראשוב
-
כמה זמן לוקח להגיע בנסיעה ברכב מבוקרשט לבראשוב? וכמה זמן ברכבת? תודה למפרע אביב -
בוקרשט - בראשוב:Reברכב זה כ-3 שעות לפחות ויותר בגלל הכבישים הצרים וההרריים. ברכבת,זה משתנה לפי סוג הרכבת:אקספרס,אינטר-סיטי,מקומי וכו`.הממוצע דומה+. -
בוקרשט - בראשוב:Reשלום אביב קו הרכבת בוקרשט בראשוב הינו נתיב ראשי ולכן לפי מה שאני רואה באתר הרכבת הרומני גם לרכבות מאותו הסוג יש זמנים שונים, לדוגמא : רכבת RAPID 374 בשעה 06:08 זמן נסיעה 2.27 שעות רכבת RAPID 903 בשעה 10:30 זמן נסיעה 2.52 שעות כנס לאתר הרכבות הרומני כתוב: FROM - BUCURESTI NORD TO - BRASOV ותקבל את לו``ז הרכבות של אותו היום וכן בחיפוש יתאפשר לך גם לראות חודש קדימה. לגבי זמן נסיעה ברכב: לו``ז זמני מוניות השרות מראה על 3.26 שעות, זה מאוד תלוי בתנועת הרכבים וכן אין ברומניה כבישים עוקפים ערים/כפרים אלה אתה נכנס דרך כפר ומוריד את המהירות ל- 30/40 ק``מ. עלות - [22 RON לכיוון אחד]. מוניות שרות לבראשוב יוצאות מרחוב Ritmului מספר 35 בבוקרשט. 10 דקות הליכה מתחנת המטרו IANCULUI ראה מפה :
http://www.aboutromania.com/maps67.html רשום בתכלת M IANCULUI בצד שמאל באמצע המפה. דודו
לו``ז רכבות ברומניה
לו``ז מוניות שרות בוקרשט - בראשוב -
בוקרשט - בראשוב:Reתודה, שי -
בוקרשט - בראשוב:Reהמידע שבידי הוא רק מתכנון טיול: אני מבינה שאחד המקומות היפים ביותר ברומניה הוא הדרך מבוקרשט לברשוב, בין היתר מעבר פגרש - ראה תמונה לא שלי, לכן אולי כדאי לא למהר. רבקה -
שלילי בגאוגרפיהמעבר פאגאראש הוא לא בכביש הישיר מבוקארסט לבראשוב,אלא בכביש מקביל,ואז הנסיעה נימשכת 6 ויותר שעות(עד יוני בכלל אי אפשר לסע במעבר). -
מקבלת בהכנעה את הציון, אבלהאם טענתי שהוא בכביש הראשי? בכל אופן, לי נראה ש-6 השעות שווים את המאמץ. ויבחר השואל כרצונו. רבקה -
מקבלת בהכנעה את הציון, אבלנו באמת. באותה מידה אפשר לומר שהדרך מתל-אבחב לירשלים עוברת ב... חיפה.