הרכבל ב-sandia peak aerial tramway
-
היי
אפשר או אי אפשר להפסיד?
כמה שווה?
(2 אנשים בוגרים)
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayהיינו פעמיים באלבקרקי ולא עלינו, אז מסתבר שאפשר להפסיד
אם אתם באיזור, אני ממליצה בחום על מוזיאון הגרעין החדש.נדמה לי שראובן היה ברכבל הזה, אולי גם דורון?
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayתודה רבה

אשמח לשמוע גם מראובן, דורון, או כל אחד אחר שהיה שם
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayמומלץ ביותר, במיוחד שאלבקרקי איננה אטרקציה תירותית גדולה במיוחד (לדעתי). אני מצאתי את הביקור למעלה כפסגת הביקור באלבקרקי.
מצרף קישור לתמונות מהמקום.
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayעליתי עם הרכב, לא ברכבל. לא זוכר מתי זה היה, אבל היה קר מאוד ומושלג. גם באפריל זה עברתי באלבוקרקי והיה קר, אני מניח שהרבה יותר קר בפסגה של סנדיה. כפי שדורון ציין, אין יותר מדי לעשות בעיר הזאת, למיטב ידעתי.
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayתודה רבה לכולכם.
ההתלבטות שלי אם בכלל להתעכב שם.
אלבוקרקי היא לא יעד לביקור אלא יעד לתחילת הטיול.
אנו אמורים לנסוע על כביש 66 בניו מקסיקו ובאריזונה ואז להתחיל להצפין.
בכל מקרה אני מבינה שגם תאורי העיר העתיקה באלבוקרקי כמשהו השווה ביקור, היו מוגזמים??
מה בנוגע לסנטה פה כיעד?
-
סנטה פהסנטה פה היא עיר מקסימה שאפשר להקדיש לה כמה שעות.
הנה רשמים מהביקור שלנו בסנטה פה (לקראת סוף העמוד)
ניו מקסיקו – מעיינות חמים בלאס וגאס (ניו מקסיקו) והעיר סנטה פה
בנוסף, מתי אתם אמורים להיות באלבקורקי?
אם בתחילת אוקטובר, אל תפספסו את פסטיבל הכדורים הפורחים.
הנה רשמים שלי מהפסטיבל
ניו מקסיקו – פסטיבל כדורים פורחים באלבקרקי
אושרה
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayבילינו שם כמה ימים וזו עיר חביבה בעיני. כפי שציינתי, המוזיאון הלאומי לגרעין מעניין ומיוחד וקשור כמובן למורשת היחודית של ניו מקסיקו בתחום. הוא הרבה יותר טוב מהמוזיאון המקביל בלוס אלאמוס.
היינו עם הילדים גם במוזיאון המדע המקומי ומוזיאון ההיסטוריה של הטבע. בהחלט לא מקומות מאסט, אבל משפחה עם ילדים שמגיעה לשם יכולה להעביר שם יום נינוח ומהנה מאד (הם צמודים זה לזה). העיר העתיקה קטנה וחביבה, לא יותר מזה. סנטה פה הרבה יותר מרשימה לאוהבי הז'אנר.
מצטרפת להמלצה של אושרה לפסטיבל הבלונים הפורחים. יש גם מוזיאון לנושא בלונים פורחים למי שמאד אוהב ולא מגיע בתאריכים.
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayבין אלבוקירקי לסנטה פה נמצא ה- kasha katuwe tent rocks national monument, לדעתי מקום חובה למי שבאזורים האלה. בסנטה פה אפשר לבלות יום בכיף.
אני שב ארצה בימים הקרובים ואז אכתוב סיכומים לגבי כמה מקןמות בהם ביקרנו, ביניהם האתר הנ"ל (ביקור שני) ואפרסם תמונות.
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayתודה לכולם.
בלונים פורחים פחות מעניינים אותנו ואנו מגיעים ללא ילדים.
כנראה ניגש לעיר העתיקה בסנטה פה. מה זה בעצם? יודעת מה לצפות בערים עתיקות באירופה.
אבל מה זה בסנטה פה? באיזה סגנון?
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayסנטה פה לא דומה לערים העתיקות של אירופה. הנה קישור לתמונות שצילמתי בעיר יפה זו.
-
הרכבל ב-sandia peak aerial tramwayה"עיר עתיקה" של אלבוקרקי היא ככר עם כנסיה וכמה בתים מסביב לה. ממש לא משהו. לא הקדשתי זמן רב לאלבקרקי מעבר לעליה ל- Sandia Peak. בהחלט יתכן ופיספסתי משהו, אבל לא התרגשתי מהעיר הזו. לעומתה, סנטה פה היא יפה ויחודית.